Read the Official Description

Programöversikt

Experimentering är en nyckelkomponent i att lära vetenskap på Carleton. Under det första året kommer dina lektioner oftast att ha en föreläsning och ett labb- eller handledningskomponent. Varje labb tar tre timmar per vecka, så om du väljer tre av dessa labbkurser kan du ha nio timmars praktisk experiment varje vecka.

Våra laboratorier, tutorials, fältkurser och seminarier genomförs i små klasser, vilket resulterar i massor av personliga interaktioner med professorer, laboratoriehandledare och medstudenter.

Första årets naturvetenskapliga studenter uppmanas att anmäla sig till vår unika seminariekurs Seminarium i Vetenskap, som är utformad speciellt för att presentera dig för de senaste vetenskapliga frågorna och för att hjälpa dig att utveckla den typ av kommunikation, analytiskt tänkande och forskaregenskaper du behöver för din vetenskap studier och din karriär.

Många av våra professorer är aktivt engagerade i banbrytande forskning inom sina kompetensområden, och du kan hitta dig själv på några av dessa projekt. Carleton-fakulteten har också smidda starka band med Ottawa-baserade industrier, statliga laboratorier och avdelningar, samt undervisnings- och forskningssjukhus, vilket ger Carleton-studenter ett brett utbud av forsknings- och sysselsättningsmöjligheter.

Utforska Science på Carleton University

Program taught in:
Engelska

See 18 more programs offered by Carleton University Undergraduate »

Last updated February 9, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum