Bachelor of Science in Media Communications

Allmänt

Programbeskrivning

Full Sail University

Även om den professionella världen för mediekommunikation är enorm och alltid utvecklas, är de som bor i den kopplade av förmågan att förvandla ett meddelande till något som resonerar och inspirerar.

Examensprogrammet Media Communications of Science är utformat för att ge en grundlig förståelse för de färdigheter som krävs för att lyckas i dagens dynamiska medieindustri. Under hela den projektbaserade läroplanen kommer du att utforska ämnen som sträcker sig från digital video- och ljudproduktion till entreprenörskap och marknadsföringsstrategier . Du kommer också att finslipa standardbranschfärdigheter som berättelse , forskningsmetodik och förmågan att formulera abstrakta begrepp.

Kurshöjdpunkter

Creative Minds Stipendium

Stödberättigade deltagare kan få upp till 25 000 dollar för undervisning på Full Sail University : s campusbaserade utbildningsprogram. Information om Creative Minds Scholarship

Momentum Stipendium

Kvalificerade onlinestudenter kan få upp till 20 000 dollar med Momentum-stipendiet. Ekonomiskt stöd är tillgängligt för dem som kvalificerar sig. Momentum Scholarship-detaljer

antagning

Innan du ansöker

Det första steget är att prata med en antagningsrepresentant om dina planer, vilket program du överväger och när du vill börja skolan.

Här är några sätt Full Sail University : s antagningsprocess är annorlunda:

 • Inga traditionella tidsfrister för ansökningar: Klasser börjar varje månad för de flesta program, så du kan ansöka när som helst och börja på det datum som fungerar bäst för dig.
 • Programdesign och kursordning: Du behöver inte anmäla dig till specifika klasser varje termin - alla våra program har en förutbestämd programdesign och kursordning.
 • Acceleration: Full Sail: s grundutbildningar tas på ett accelererat schema och kan slutföras på så lite som 20 månader.

Hur man ansöker

Om du har pratat med en antagningsrepresentant och slutfört din intervju, och du är redo att börja ansökningsprocessen, finns det flera objekt du måste ha redo:

 • Regeringsutfärdad fotoidentifiering som körkort, pass eller statligt utfärdat ID-kort.
 • Verifiering av engelskkunskap om engelska inte är ditt primära språk (all nödvändig dokumentation som inte är på engelska måste åtföljas av en certifierad engelsk översättning).

När du har fått dessa artiklar är du redo att börja online-applikationen . Det tar 30-45 minuter att slutföra din ansökan och du kan spara din ansökan om du har slut på tiden eller behöver samla in ytterligare information.

Efter att du har använt

 • Om du inte redan har slutfört din antagningsintervju kommer det att vara ditt nästa steg. En antagningsrepresentant kommer att räkna ut att schemalägga en intervju vid en lämplig tidpunkt för dig.
 • Om du har slutfört din intervju kommer din inskrivningsguide att nå slutföra din ansökan och samla in ytterligare information.

Du kommer också att få ett e-postmeddelande som ger dig tillgång till vår startportal, där du kan skicka dokumentation och slutföra de sista stegen för registrering.

Registreringsalternativ för campusgrader

20-månadersprogram

Våra påskyndade utbildningsprogram låter dig gå snabbare än på ett traditionellt fyraårigt universitet. De är utformade för att hjälpa dig att uppleva ett typiskt schema för underhållningsindustrin och få din examen att arbeta snabbare. Dessa 20-månadersprogram inkluderar vanligtvis två klasser per månad plus en karriärmodul, totalt cirka 35 timmar per vecka.

29-månadersprogram

Dessa examensspår delar hela läroplanen för våra 20-månadersprogram. Och medan de fortfarande är i en snabbare takt jämfört med traditionella fyraåriga universitet, kan de ytterligare nio månaderna med studier ha råd med studenter:

 • Fler finansieringsalternativ, inklusive ytterligare ett akademiskt år med federalt ekonomiskt stöd för de som är berättigade.
 • En lägre genomsnittlig undervisningskurs per termin på grund av de ytterligare nio månaderna (även om den totala undervisningen inte förändras).
 • En mindre kursbelastning per månad med cirka 17,5 timmar per vecka.
 • Mer personlig flexibilitet i schemat och möjligheten att arbeta utanför skolan.

Flexibel registrering

Flexibla registreringsalternativ gör det möjligt för studenter att ta upp till fyra kurser online i början av sitt program och fortsätta resten av sin utbildning på campus. Den innehåller samma läroplan som 20-månaders- och 29-månadersprogrammen men med några fördelar:

 • Besparingar på levnadskostnader och bostäder under de första fyra månaderna av din utbildning.
 • Mer tid för att säkra bostäder och stärka flyttplaner.
 • Ett hoppstart på din utbildning med förmågan att börja skolan förr.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Läs mer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Läs mindre