Bachelor of Science in Business Analytics

Allmänt

Programbeskrivning

Business Analytics

Affärsanalytiker behövs i nästan alla branscher. Business Analytics-majoren på Shields School of Business lär eleverna hur man använder metoder, verktyg och programvara för att omvandla data till information. Läroplanen fokuserar på att bygga färdigheter och expertis inom områdena programmering, statistik, datahantering och datatransformation och visualisering.

Topp 4 skäl för att bedriva en examen i Business Analytics på SFU:
 1. "Nästan alla jobb kommer att beröra data på något sätt" enligt Tableaus "The State of Data Education". Med den utbredda användningen av teknologiska innovationer genererar vårt samhälle en allt större mängd data. Organisationer av alla slag söker alltmer efter sätt att utnyttja denna nya skattkärna med information.
 2. Business Analytics tillsammans med andra grader ökar försäljningsbarheten. Med Shields kan du uppnå två grader på bara fyra år. Eftersom analys av data är en mycket önskad färdighet inom alla verksamhetsdiscipliner, lägger du till en dubbel major i Business Analytics till alla andra affärsämnen ökar examens värde och ger dig en fördel på varje arbetsmarknad.
 3. Analytics tillhandahåller verktyg som kan förvandla data till användbar information. Data används ofta för att skapa ny förståelse, driva beslut och planera strategisk inriktning. Företagsledare begär datadrivna recensioner av avdelningar, program, produkter och människor.
 4. Nästan varje bransch förlitar sig på analys för att växa och lyckas. Tillverkande proffs använder dataanalys för att identifiera ineffektivitet i rutter, metoder och processer. Tjänster för underhållning och detaljhandeln använder analyser för att ge realtidsanpassade rekommendationer. Brottsbekämpning analyserar trender i brott för att distribuera tillgångar mer effektivt.

Analytics BS MBA

* Femårig affärsanalys till MBA-program, BS

Studenter som också vill fullfölja sin MBA kan välja läroplanen "Femårig snabbspår" och uppnå både en grundutbildad Business Analytics BS och en MBA på fem år.

Karriärmöjligheter

Enligt en LinkedIn-rapport från oktober 2017 är både "statistisk analys och data mining" och "data presentation" bland de 10 bästa färdigheterna som potentiella arbetsgivare söker globalt. Förenta staternas Bureau of Labor Statistics rankar dessutom yrkena "statistiker" och "operationsforskningsanalytiker" bland dess 20 snabbast växande yrken.

Populära karriärmöjligheter för företagsanalyser:
 • Ledningsanalytiker / konsult
 • Datavetenskapare
 • Big Data Analytics Specialist
 • Forskningsanalytiker
 • Chef för tjänster eller tillverkningsverksamhet
 • Dataanalytiker
 • Projektledare
 • Supply Chain Manager
 • Marknadsundersökningsanalytiker

Analysplan

Liksom alla stora i Shields School of Business bygger Business Analytics-läroplanen på en stark grund av grundläggande kurser inom affärsområdena redovisning, ekonomi, finans, marknadsföring och ledning . Tillsammans med att genomföra kurser inom de traditionella grundläggande domänerna kommer studenter för affärsanalys att utveckla kompetenser inom konst och vetenskap för dataanalys . Specifikt kommer studenter i detta program att genomföra kurser för att bygga färdigheter och kompetens inom områdena programmering, statistik, datahantering och datatransformation och visualisering .

120733_120697_20160929_SFU_01637.jpg

Grundläggande ansökningsprocess

Hos Saint Francis är du mer än bara ett nummer - även om vi har fått din ansökan. Vi utvärderar dig som en hel individ, inte bara utvalda delar, till exempel GPA eller testresultat. Vi tittar på hur du kommer att bidra till vårt akademiska samhälle, styrkan i dina kurser, fritidsintressen och unika talanger.

Allt du behöver för att starta din ansökan hittar du här! Detaljerade instruktioner, applikationskomponenter och tidsfrister.

Fyra enkla steg
 • Steg 1: Skapa ett användarnamn och lösenord. Detta gör det enkelt att spara din ansökan och låter dig registrera dig för SFU-händelser på ett och samma ställe. PS Bokmärk SFU-applikationssidan medan du är på det!
 • Steg 2: Kontrollera din e-post. Du bör få en länk för att klicka för att bekräfta din nya inloggning.
 • Steg 3: Fyll i en ansökan. Första studenter kan ansöka när som helst, vanligtvis efter den 1 augusti som går in i sitt äldre år. För att få fullständig övervägande för stipendier för tillträde och meriter rekommenderas det att studenter lämnar in en fullständig ansökan senast den 1 maj på deras seniorår.
  • Den grundläggande ansökan om antagning fungerar under en rullande antagningspolicy med undantag för läkarassistentvetenskapsprogrammet, som har ett prioriterat ansökningsdatum den 15 november . Arbetsterapi- och fysioterapiprogrammet har ett prioriteringsdatum den 15 januari .
 • Steg 4: Visa din "checklista" för ytterligare krav.
Officiella avskrifter för gymnasiet

Skicka in ditt officiella transkript från gymnasiet som visar arbete som genomförts under ditt juniorår utöver en kopia av ditt schema för seniorklass. Alla sökande ska lämna in medelårskurser från sitt äldre år när de är tillgängliga.

Detta kan skickas:

 • Från din gymnasium till
  • Saint Francis University
  • Office of Admissions
  • 169 Lakeview Drive
  • PO Box 600
  • Loretto PA 15940
 • Genom en säker elektronisk dokumentsystemöverföring som pergament.
Standardiserad testning

Sökande måste lämna in poäng från antingen SAT I eller ACT. Använd koderna nedan för att få dina officiella poäng direkt till SFU.

 • SAT-kod # 2797
 • ACT-kod # 3682
Skrivprov

Ett skrivprov krävs för arbetande terapier, fysioterapi och läkareassistentvetenskaper. Fyll i en uppsats som förklarar (minst 250 ord) ditt intresse för det akademiska program som du ansöker om. Känn dig fri att lyfta fram alla erfarenheter du har som visar ditt intresse för det valda studiefältet.

120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Saint Francis University är ett av de äldsta katolska universiteten i landet och det äldsta firar franciskanska värden. Vårt natursköna campus ligger på en bergstopp i Loretto, Pennsylvania, nära Pitt ... Läs mer

Saint Francis University är ett av de äldsta katolska universiteten i landet och det äldsta firar franciskanska värden. Vårt natursköna campus ligger på en bergstopp i Loretto, Pennsylvania, nära Pittsburgh. Tro, generositet, respekt, upptäckt och glädje finns i vårt DNA, och vi försöker locka studenter (som du) med en passion för att forma världen. Läs mindre