Bachelor of Science i kulinariska konster

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Programöversikt

Att leda ett professionellt kök tar mer än att veta hur man ska vara en bra kock. Det kräver också att kritiska tänkande färdigheter och förmåga att driva en matoperation smidigt. Få både i vår Culinary Arts-kandidatexamen.

Under hela programmet kommer du att lära dig hantverks färdigheter och hantering av köksoperationer i en kombination av laboratorie- och akademiklasser. Ditt förtroende kommer att växa med varje klass när du tillämpar din kulinariska kunskap och följer din passion för mat. Lär dig att utnyttja den passionen inom olika segment av branschen. Utforska matens hållbarhet, bakning och bakverk, vinparing och mer. Möjligheterna begränsas bara av din fantasi.

I dina yrkesrelaterade kurser lär du dig vilka finansiella dokument som kan berätta om ditt företag. Få de färdigheter du behöver för att kommunicera effektivt, hantera lag och utveckla ledarskapsverktygen för att uppnå kulinarisk framgång. Sedan sätta dessa färdigheter i praktiken genom en obligatorisk period av erfarenhetsutbildning som arbetar i branschen.

När du är examen är du beredd att bli en toppkock - en som kan leda i en mängd olika verkliga produktionsmiljöer överallt i världen.

Anmälningar är beroende av att du uppfyller de tekniska standarderna för detta program.

Provkurser

  • Kockdriven Samtida Casual Concepts
  • Corporate Dining Concepts
  • Kockdriven Fine Dining Concepts
  • Culinary Capstone: Det Professionella Köket
  • Praktik

Utöver klasser kan gratis elektivkredit tillämpas på ett antal alternativ såsom Directed Experiential Education (DEE), praktik, minor eller studerar utomlands. Du uppmanas att kontakta en rådgivare innan du planerar gratis elective krediter.

Karriärmöjligheter

Vissa yrken kan kräva ytterligare studier, bakgrundskontroller, certifieringar, licenser, tentor och / eller erfarenhet som krävs kvalifikationer för anställning. Eleverna är ansvariga för att verifiera att de kan uppfylla anställningsvillkoren för potentiella arbetsgivare.

  • Corporate Dining Chef
  • Executive Chef / Chef Chef
  • Kock de Cuisine
  • Matskrivare / redaktör
  • Kändis kock
  • Privat kock
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, R ... Läs mer

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, RI; North Miami, Fla.; Denver, Colo.; and Charlotte, NC. Läs mindre
Försyn , Miami , Denver , Charlotte + 3 Mer Mindre