Bachelor of Interior Design

Allmänt

Programbeskrivning

inredning

Etablerad Department of Interior Design 2000, för att bygga specialiserade kadrer professionellt, har teknisk kunskap och tekniska färdigheter för att ta itu med de inre utrymmena på byggnader i alla funktionella mönster, och kvalificerade för att skapa bekväm med mänskliga dimensioner Odaiaa inre miljö och spegla strävanden de åkande estetiskt.

Medan programmet betonar behovet av att använda datorn från början, men för att kvalificera sig för en examen från denna specialitet att ta itu med lokala, regionala och globala marknadens behov med hög verkningsgrad, liksom definitionen av arten av yrket och etik genom teoretiska och Applied Materials samt utbildningen i de lokala och regionala rådgivningskontor.

Godkända programmet har utformats särskild ackreditering och år, i syfte att uppmuntra elever och utveckla sin förmåga till kreativitet och personligt uttryck av idéer inom interaktiva material och seminarier (Samnarat), och genom att lämna in rapporter och analytiska studier och kontanter, och utarbetandet av konstruktioner projekt kännetecknas av en framgångsrik och innovativ.

En examen från denna inriktning som har en kandidatexamen i Interior Design (BID) kan arbeta inom många yrkesområden inom och utanför Jordanien, och i alla statliga och privata sektorn, skall tilldelas inredning kombinerar vetenskap och teknik och olika konst och därmed präglas av delaktighet, vitalitet och konstnärlig kreativitet och ger stora möjligheter skapare för att uppnå själv och kulturella strävanden.

meddelande

Beredningen av kreativa designers har möjlighet att uppnå en mängd olika trender inom inredning.

mål

  • Professionell utveckling och yrkesskicklighet av studenter.
  • Rehabilitering av specialiserade kadrer behandlar inre miljö, kraven på professionalism och professionalism repris.
  • Kommunicera med globala institutioner huvudämne inredning.
  • Uppmuntra vetenskaplig forskning kadrer avdelning och begärde.
  • Utöka samarbetet med akademiska institutioner och centra i samband med insidan och utsidan Jordan.
  • Stärka samarbetet med det lokala samhället organ och institutioner och organ utmärker på arbetsmarknaden.
Senast uppdaterad Mar 2018

Om skolan

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Läs mindre