Bachelor of Information Technology (Honours) i informationssäkerhet

Allmänt

Programbeskrivning

Programöversikt

Detta program är utformat för att utrusta studenter med tekniska förmågor och kunskaper om informationssäkerhet inom områdena datorsäkerhet, internetsäkerhet, informationssäkerhet och säkerhet, nätverkssäkerhet, systemadministration och programvarusäkerhet. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig om datornätverk och mjukvaruutveckling. Studenter kommer att lära sig och utbildas i hur man upptäcker, förhindrar och försvarar organisationers system från obehörig åtkomst.

Valfria kurser som Vulnerability Assessment and Penetration Testing, Digital Forensics, Network Forensics, Security Assessment and Risk Management, Artificial Intelligence, Mobile Application Development, Internet of Things and Cloud Computing kommer att erbjudas studenter som genomgår detta program.

Studenterna kommer att ha möjlighet att arbeta med branschen genom sina 6 månaders industriell utbildning och genomföra verkliga projekt inom informationssäkerhet. All sådan utbildning kommer att ge mervärde till deras kvalifikationer och öka deras anställningsmöjligheter.

121954_IS1s.JPG

Minsta inträde

Student måste uppfylla följande krav för att komma ifråga för tillträde till Bachelor of Information Technology (Honours) i informationssäkerheten i TAR UC:

En nivå - Betyg C i 2 relevanta ämnen (O Leve: Betyg C i matematik

IELTS-krav: Band 5.0

121955_IS2s.JPG

Karriärmöjligheter

 • Informationssäkerhetsanalytiker
 • Informationssäkerhetskonsulter
 • Informationssäkerhetschefer
 • Informationssäkerhetsingenjörer
 • Administratörer av informationssäkerhet
 • Revisorer för informationssäkerhet
 • Kriminaltekniker
 • Rättsmedicinska undersökare
 • Utvecklare av säkerhetsprogramvara
 • Utvecklare av mobilapplikationer
 • Nätverkssäkerhetsingenjörer
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

År 2019 kommer Tunku Abdul Rahman University College ('TAR UC') att ha nått en mycket viktig milstolpe - 50-årsjubileum sedan starten 1969. En resa på 50 år är tveklöst lång men det är en resa ... Läs mer

År 2019 kommer Tunku Abdul Rahman University College ('TAR UC') att ha nått en mycket viktig milstolpe - 50-årsjubileum sedan starten 1969. En resa på 50 år är tveklöst lång men det är en resa som formar och färgar historien av TAR UC. Vi är en institution som bygger på det ädla uppdraget att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet och prisvärd. Under genomförandet av detta uppdrag har TAR UC gjort stora framsteg i akademiska och akademiska sysselsättningar som alltmer har utmärkt sig som en av de främsta institutionerna för högre utbildning i Malaysia. Läs mindre
Kuala Lumpur , George Town , Perak , Johor Bahru , kuantan , Penampang + 5 Mer Mindre