Läs den officiella beskrivningen

Handel och e-handel

Etablerat företag avsnitt av e-handel under läsåret 2013/2014, eftersom detta avsnitt syftar till att bygga upp och utveckla kompetens inom affärs- och e-handel genom att tillhandahålla högkvalitativ universitetsutbildning med kvalitet och mycket effektiva i detta område för studenter att möta behoven hos den lokala marknaden och arabvärlden. Avsnitt kännetecknas av förekomsten av undervisningen av dem som innehar doktorsexamen i elektroniska system och e-handelsföretag discipliner lärare. Avsnittet innehåller också en möjlighet för studenter att lära sig affärsgrupps SAP-applikationer för användning av affärssystem och e-handelsprogram.

meddelande

Förbered kvalificerade akademiker med de kunskaper och yrkesskicklighet inom e-handel genom att hålla jämna steg med den vetenskapliga och tekniska utvecklingen, för att möta de nya behoven på arbetsmarknaden

mål

  • För att ge eleverna möjlighet att förtrogenhet med begreppen grundläggande verksamhet och sysselsättning i processen för livet.
  • Bidra till utvecklingen av affärsapplikationer och e-handel, vilket återspeglar harmoni med föränderlig miljö.
  • Att ge arbetsmarknaden med kvalificerad har en integrerad struktur färdigheter och kunskaper som kvalificerar dem att vara i framkant av utmanarna.
  • Ge studenterna möjlighet att utveckla alternativ och kompromisser mellan dem och välja den bästa användningen av e-affärsmodeller.
  • Håll dig uppdaterad med modern teknik i analytisk förmåga och färdigheter elevernas utveckling.
Program undervisas på:
Engelska
Arabiska

Se 21 fler kurser från Al-Ahliyya Amman University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum