Läs den officiella beskrivningen

elektroteknik

Det är en specialitet elektroteknik från de mest prestigefyllda och äldsta ingenjörsdiscipliner i världen. Med tanke på de behov som den lokala arbetsmarknaden och regional specialisering infördes elektroteknik vid College of Engineering 2012. För elektroteknik av stor betydelse för att främja den tekniska utvecklingen, där effekterna av elingenjör avspeglas i alla utvecklingsplaner och olika byggprojekt. Arbetet med elingenjör är design, konstruktion och underhåll av olika elektroteknik installationer Kalmahtat, kraftledningar och distributionsnät utöver dess effektiva roll i utformningen och förvaltningen av olika kommunikationssystem, liksom engineering projektledning och kostnadsanalys. Finns för elektroingenjör för många arbetstillfällen inom olika områden av utveckling, vare sig inom den offentliga eller privata sektorn i den lokala arbetsmarknaden, regionalt och globalt.

meddelande

Excellence i nivån av utexaminerade elektroteknik avdelning och förbereda dem för att hålla jämna steg med de lokala och regionala arbetsmarknadens behov.

mål

  • Ge eleverna de grundläggande principerna för teknik och stöd som ger dem möjlighet att på ett effektivt sätt konkurrera på arbetsmarknaden.
  • Ge studenterna en stark Bkivayat i grunderna i elkraftteknik, teknik och förnybar energi för att ge dem upp vetenskapliga och tekniska utvecklingen inom elteknik applikationer.
  • Ge studenterna möjlighet att agera som en del av ett team, och förbereda dem för kontinuerligt lärande under hela sin karriär.
  • Rehabilitering av akademiker, så att de kan kommunicera och samarbeta och arbeta som ett team och interagera med kollegor från alla discipliner och från olika kulturer.
  • Kapacitetsutveckling och undervisning färdigheter för studenter i det möjligt för dem att lösa de tekniska problemen i samband med miljön som kan Tusbandm i karriären
  • Utvecklingen av kommunikationsförmåga för akademiker till Tmcnehm formulera de problem som de möter på ett vetenskapligt sätt. Samt tillhandahållande av rådgivning inom alla områden av elektroteknik som är direkt relaterade till samhällets behov.
  • Hålla jämna steg med utvecklingen och vetenskapliga och tekniska utvecklingen för att möta arbetsmarknadens krav.
Program undervisas på:
Engelska
Arabiska

Se 21 fler kurser från Al-Ahliyya Amman University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum