Läs den officiella beskrivningen

Sökt efter av arbetsgivare

Inom sex månader efter examen är cirka 85% av Massey: s kandidatexamen anställda inom affärsområdet efter eget val i Nya Zeeland eller internationellt. När du studerar Bachelor of Business får du ledarskap, kommunikation, teamwork och kreativa färdigheter som arbetsgivare letar efter.

Massey University's Business Bachelor handlar om att få ut det mesta av dina studier i affärer, så att du kan gå vidare till en bra karriär.

Varför företag sysselsätter Massey business graduates

Kandidatexamen kommer att ge dig ledarskap, kommunikation och kritiska tänkande färdigheter som kommer att göra dig en eftertraktad anställd.

Verkliga erfarenheter, medan du studerar

Massey Business School har bra förbindelser med potentiella arbetsgivare och samhällen. Du kommer att ägna dig tid att lära dig när du hjälper lokala organisationer som behöver specialisthjälp.

En praktikplats är också en integrerad del av Företagsekonomi. Denna kurs innebär att du arbetar för ett relevant företag medan du studerar. Det här hjälper dig att bygga relationer med potentiella arbetsgivare. Det är bra för ditt CV och ger dig chansen att se hur ditt lärande kommer att tillämpas i den verkliga världen.

Det innebär att du kommer att kunna ta ditt lärande och tillämpa det från dag ett i ditt jobb.

Lär dig de färdigheter arbetsgivarna letar efter

Kandidatexamen kommer att ge dig många färdigheter du kan använda i många olika typer av företag, i Nya Zeeland och runt om i världen. Du kommer bli:

 • Någon som har en sund bas i affärsgrunderna för redovisning, ekonomi, ekonomi, ledning, marknadsföring, lag och kommunikation
 • En oberoende elev
 • En innovativ tänkare
 • En effektiv kommunikatör
 • Kunna leda eller arbeta inom ett lag
 • Någon som kan hitta och använda den senaste kunskapen för att odla ett företag
 • Effektiv i multikulturella och internationella affärsmiljöer
 • En etisk och kulturellt känslig professionell
 • En specialist på minst ett område av affärsexpertise; och välbevarade i affärsgrunderna

Internationellt ackrediterad

Massey Business School är rankad i topp 2% globalt, med ackreditering från AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Massey Universitys bokföring och finansprogram ligger i de 150 universiteten i världen och dess företags- och managementstudier i topp 200 (av QS (Quacquarelli Symonds) ranking). Vi rankas också i de över 150 universiteten världen över för företagsekonomi och finansprogram genom ShanghaiRankings globala ranking av akademiska ämnen.

Flexibilitet

Med åtta kärnkurser ger Massey's BBus dig fler möjligheter att spendera mer tid på att fokusera på dina intresseområden. Du kanske vill göra fler kurser i affärer. Eller inom konst eller vetenskap. Om du är en internationell student kan du studera engelska språkkurser. Du kan arbeta med vad du vet är dina styrkor, eller fyll i luckor i dina kunskaper och färdigheter. Du kommer att bli examen med en väl avrundad, relevant kunskapsbas redo för att ta på sig arbetslivet!

Hur fungerar det?

År ett

Det finns sex kärnämnen du ska studera i ditt första år - ekonomi, strategisk kommunikation, ekonomi, redovisning, ledning och marknadsföring. Oavsett vilket verksamhetsområde du väljer att gå in på för en karriär är det viktiga färdigheter att ha. Dessa kurser kommer att bygga en solid grundläggande förståelse för hur företagen arbetar.

Du kommer att bygga på denna kunskap och färdigheter när du flyttar genom det andra och tredje året av Bachelor of Business.

År två

I ditt andra år väljer du en stor och, om du vill, en andra major eller mindre, plus komplettera ytterligare två kärnämnen om ledarskap, lagarbete och affärsrätt.

År tre

Under ditt sista år går du vidare till avancerade studier i din valda majoritet. Du kommer att kunna göra din praktikutbildning i år, samt en avancerad kurs i ditt huvudämne, vilket ger din kunskap, kommunikation och lagarbete och kritiska tänkande färdigheter och förståelse av etik tillsammans i en huvudstenskurs.

Du kommer att framstå som en avrundad, erfaren och kunnig kandidat, eftertraktad av potentiella arbetsgivare världen över.

bedömning

För kärnverksamheten kurser i Företagsekonomi, får du regelbunden feedback om dina framsteg. Så du kommer inte att hitta en stor slutlig bedömning i slutet av året, men du kommer att utvärderas under året medan lärandet fortfarande är friskt i ditt sinne.

stipendier

Det finns ett stort antal stipendier som är tillgängliga för första året och nuvarande studenter från Massey University, inklusive svårigheter och sportrelaterade stipendier.

Vårt framtida ledarskapsstipendium är ett prestigefyllt stipendium för att erkänna nya ledare som ingår i heltidsspecifika affärs- och agricommerce-program på Massey University.

Majors eller endorsements

Ezekiel Raui
Bachelor of Business
Nuvarande student
"Jag valde att göra en Bachelor of Business grad eftersom jag gillar att veta hur världen fästar, varför ekonomin går upp och ner, varför folk tror vad de tycker ..."

Redan innan hon kom till universitetet hade Northlander Ezekiel Raui (Te Rarawa ) rackat upp en livstid för prestationer. Som huvudpojke på Taipa College skapade Ezekiel en ledarskapsakademi och ett peer supportprogram. Inte bara besökte han bikupan för att dela med sig av sina idéer, han var en del av en ungdomsdelegation till Washington DC och deltog i den första någonsin Tribal Youth Gathering vid Vita huset där han träffade president Obama. Därefter finns det ett antal utmärkelser, bland annat namngav årets Matariki Young Achiever vid 2016 Matariki Awards.

Ezekiels mål kan innefatta att vara premiärministern en dag, men för närvarande är han inriktad på sin kandidatexamen vid Massey University.

"Jag valde att göra en kandidatexamen på grund av att jag tycker om hur världen fästar, varför ekonomin går upp och ner, varför folk tänker på vad de tycker. Många tycker inte om det - när de tycker att de tycker ekonomi, redovisning - men för mig är det ett ämne som lär oss hur man löser problem i verkligheten. "

Ezekiel säger skiftnyckeln att flytta från whanau stoppade honom nästan på universitetet, men Masseys supportpersonal och lärare fick honom att känna sig hemma. "Personalen här gjorde det verkligen lätt för mig att slå sig in och göra det jag älskar att göra." Han säger att han åtnjuter de små klassstorlekarna och förmågan att bygga upp ett förhållande med föreläsare.

När det gäller de som väger upp till universitetet, har Ezekiel några enkla råd. "Lita inte på om du inte har planerat ditt liv - skönheten om universitetet är att du hittar din väg. Du hittar vad du älskar, du hittar vad du inte gillar särskilt och därmed antar du att du skapar vägen för att gå vidare. "

Öppna dörren till många karriärer

Mer än någon annan företagsekonomi utrustar Bachelor of Business dig med flexibla och mycket bärbara färdigheter som arbetsgivare välkomnar. Dina kunskaper kommer att vara användbara över alla branscher, i småföretag och inom multinationella organisationer.

Beroende på den stora specialiseringen du väljer för din Företagsekonom, kan du gå med i världsverksamheten i många olika roller, till exempel:

 • Ledningsrevisor eller finansiell revisor
 • Affär, system eller informationsanalytiker
 • PR, kommunikationschef eller mediekonsult
 • Ekonom, ekonomisk statistiker, affär / politik / riskanalytiker, ekonomisk prognoser, finansiell rådgivare eller konsult
 • Liten företagsledare, ny satsningsinitiator eller projektledare
 • Finansanalytiker, investeringsbankanalytiker, aktiemäklare eller finansiell konsult
 • Personal eller rekryteringschef, eller medarbetare i anställningsförhållanden
 • Internationell marknadsutvecklare eller återförsäljare vid export, licensiering och import
 • Marknadsundersökare, marknadschef eller reklam- och kommunikationsspecialist
 • Professionell sportadministratör, sportmarknadsförare eller evenemangshanterare
 • Fastighetschef, fastighetsutvecklare eller värderare.

Internationella studenter

Om du drömmer om att vara framgångsrik i dagens konkurrenskraftiga globala ekonomi, är Massey Universitys Massey Business School den rätta platsen för dig. Du kommer att förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i näringslivet eller förvaltningen.

Nya Zeeland är ett bra ställe att studera - vi har en vacker, ren, grön och säker miljö. Massey University har små klasser och våra lärare är vänliga och tillvägagångssätt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Massey Business School »

Senast uppdaterad January 16, 2019
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Pris
28,520 NZD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum