Bachelor of Business

Massey Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Business

Massey Business School

Massey University's Business Bachelor handlar om att få ut det mesta av dina studier i affärer, så att du kan gå vidare till en bra karriär.

Varför företag sysselsätter Massey business graduates

Kandidatexamen kommer att ge dig ledarskap, kommunikation och kritiska tänkande färdigheter som kommer att göra dig en eftertraktad anställd.

Verkliga erfarenheter, medan du studerar

Massey Business School har bra förbindelser med potentiella arbetsgivare och samhällen. Du kommer att ägna dig tid att lära dig när du hjälper lokala organisationer som behöver specialisthjälp.

En praktikplats är också en integrerad del av Företagsekonomi. Denna kurs innebär att du arbetar för ett relevant företag medan du studerar. Det här hjälper dig att bygga relationer med potentiella arbetsgivare. Det är bra för ditt CV och ger dig chansen att se hur ditt lärande kommer att tillämpas i den verkliga världen.

Det innebär att du kommer att kunna ta ditt lärande och tillämpa det från dag ett i ditt jobb.

Lär dig de färdigheter arbetsgivarna letar efter

Kandidatexamen kommer att ge dig många färdigheter du kan använda i många olika typer av företag, i Nya Zeeland och runt om i världen. Du kommer bli:

 • Någon som har en sund bas i affärsgrunderna för redovisning, ekonomi, ekonomi, ledning, marknadsföring, lag och kommunikation
 • En oberoende elev
 • En innovativ tänkare
 • En effektiv kommunikatör
 • Kunna leda eller arbeta inom ett lag
 • Någon som kan hitta och använda den senaste kunskapen för att odla ett företag
 • Effektiv i multikulturella och internationella affärsmiljöer
 • En etisk och kulturellt känslig professionell
 • En specialist på minst ett område av affärsexpertise; och välbevarade i affärsgrunderna

Internationellt ackrediterad

Massey Business School är rankad i topp 2% globalt, med ackreditering från AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Massey Universitys bokföring och finansprogram ligger i de 150 universiteten i världen och dess företags- och managementstudier i topp 250 (av QS (Quacquarelli Symonds) ranking). Vi rankas också i de över 150 universiteten världen över för företagsekonomi och finansprogram genom ShanghaiRankings globala ranking av akademiska ämnen.

Flexibilitet

Med bara sex kärnkurser ger Massey's BBus dig fler möjligheter att spendera mer tid på att fokusera på dina intresseområden. Du kanske vill göra fler kurser i affärer. Eller inom konst eller vetenskap. Om du är en internationell student kan du studera engelska språkkurser. Du kan arbeta med vad du vet är dina styrkor, eller fyll i luckor i dina kunskaper och färdigheter. Du kommer att bli examen med en väl avrundad, relevant kunskapsbas redo för att ta på sig arbetslivet!

Hur fungerar det?

År ett

Det finns sex kärnämnen du ska studera i ditt första år - ekonomi, strategisk kommunikation, ekonomi, redovisning, ledning och marknadsföring. Oavsett vilket verksamhetsområde du väljer att gå in på för en karriär är det viktiga färdigheter att ha. Dessa kurser kommer att bygga en solid grundläggande förståelse för hur företagen arbetar.

Du kommer att bygga på denna kunskap och färdigheter när du flyttar genom det andra och tredje året av Bachelor of Business.

År två

I ditt andra år väljer du en stor och, om du vill, en andra major eller mindre, plus komplettera ytterligare två kärnämnen om ledarskap, lagarbete och affärsrätt.

År tre

Under ditt sista år går du vidare till avancerade studier i din valda majoritet. Du kommer att kunna göra din praktikutbildning i år, samt en avancerad kurs i ditt huvudämne, vilket ger din kunskap, kommunikation och lagarbete och kritiska tänkande färdigheter och förståelse av etik tillsammans i en huvudstenskurs.

Du kommer att framstå som en avrundad, erfaren och kunnig kandidat, eftertraktad av potentiella arbetsgivare världen över.

bedömning

För kärnverksamheten i BBus får du regelbunden feedback om dina framsteg. Så du kommer inte att hitta en stor slutlig bedömning i slutet av året, men du kommer att utvärderas under året medan lärandet fortfarande är friskt i ditt sinne.

Öppna dörren till många karriärer

Mer än någon annan företagsekonomi utrustar Bachelor of Business dig med flexibla och mycket bärbara färdigheter som arbetsgivare välkomnar. Dina kunskaper kommer att vara användbara över alla branscher, i småföretag och inom multinationella organisationer.

Beroende på den stora specialiseringen du väljer för din Företagsekonom, kan du gå med i världsverksamheten i många olika roller, till exempel:

 • Ledningsrevisor eller finansiell revisor
 • Affär, system eller informationsanalytiker
 • PR, kommunikationschef eller mediekonsult
 • Ekonom, ekonomisk statistiker, affär / politik / riskanalytiker, ekonomisk prognoser, finansiell rådgivare eller konsult
 • Liten företagsledare, ny satsningsinitiator eller projektledare
 • Finansanalytiker, investeringsbankanalytiker, aktiemäklare eller finansiell konsult
 • Personal eller rekryteringschef, eller medarbetare i anställningsförhållanden
 • Internationell marknadsutvecklare eller återförsäljare vid export, licensiering och import
 • Marknadsundersökare, marknadschef eller reklam- och kommunikationsspecialist
 • Professionell sportadministratör, sportmarknadsförare eller evenemangshanterare
 • Fastighetschef, fastighetsutvecklare eller värderare.

Ingångskrav

Ingångskrav

Grundläggande akademiska behörighetskrav

För de flesta program på grundnivå är den minsta akademiska behörighetskraven framgångsrik att fullgöra en kvalifikation som motsvarar New Zealand Year 13 - NCEA Level 3 University Entrance. Internationella studenter måste kontrollera likvärdigheten av deras gymnasieutbildning genom att se över listan över akademiska behörighetskrav per land.

Internationella studenter som tidigare har studerat på en sekundärskola i Nya Zeeland bör referera till gymnasiet.

Internationella studenter som har fullgjort 3 x B på nivå 5 eller 6 godkänt i Nya Zeeland, kan anmäla sig till en kandidatexamen.

Ett NZQA-transkript som formellt bevis på NZDipBus-resultaten krävs innan krediten kommer att bedömas och endast papper med en lägsta betyg av B kommer att bedömas för kredit.

Engelska språkkrav kan uppfyllas av:

En minsta IELTS 5.5 (eller motsvarande) används för att få tillträde till NZDipBus eller,

En ny IELTS 6.0 med ingen bandpoäng mindre än 5,5

Förkunskapskrav för engelska på engelska

Studenter från ett land där engelska inte är första språket måste få en lägst engelska språkkompetensnivå. Vissa program kräver en högre nivå av engelska språkkompetens än det angivna minimikravet, du kan se ytterligare detaljer om specifika programkrav.

Programnivå

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge engelska

Förkunskapskrav och grundbevis i akademisk engelska (UG DEEP)

5,0 (inget band mindre än 5,0)

61 totalt (min 17 i läsning och skrivning)

36 Övergripande (min 36 i kommunikativa färdigheter)

155

Grundcertifikat i AdvancedAcademic English (PG DEEP)

5,5 (inget band mindre än 5,5)

70 totalt (min 19 i läsning och skrivning)

42 Övergripande (min 42 i kommunikativa färdigheter)

165

Certifikat i grundstudier (Full Foundation)

5,5 (inget band mindre än 5,0)

70 totalt (min 17 i skrivande)

42 Totalt (min 36 i kommunikativa färdigheter)

165

Certificate ofUniversity Preparation (CUP) (Fast Track Foundation)

6,0 (inget band mindre än 5,0)

80 totalt (min 17 i skrivande)

50 Totalt (min 36 i kommunikativa färdigheter)

170

Grundnivå

6,0 (inget band mindre än 5,5)

80 totalt (min 19 i skrivande)

50 Övergripande (min 42 i kommunikativa färdigheter)

170

Massey University erkänner följande engelska språkprov:

International English Language Testing System (IELTS)

Endast akademiska IELTS-poäng är acceptabla. En skannad kopia av dina akademiska IELTS-poäng är acceptabelt eftersom Massey kan verifiera dina resultat online.

Test av engelska som främmande språk (TOEFL)

En skannad kopia av dina TOEFL-poäng är acceptabelt eftersom Massey kan verifiera dina resultat online. (Detta gäller endast iBT-testresultat)

Testresultat för engelsk färdighet gäller i två år från testdatumet.

Om du har tagit ett annat test än IELTS eller TOEFL, inkludera det med din ansökan om upptagande som internationell student så att det kan övervägas.

Internationella studenter som kvalificerar sig för tillträde till NCEA Level 3 / CIE från en sekundärskola i Nya Zeeland behöver inte lägga fram ytterligare engelska bevis för allmän antagning. IELTS kan inte användas som ersättare för läskunnighet men kommer att krävas för program med ett högre engelska krav än för att tillgodose kravet på läskunnighet (se programspecifika undantag).

Akademisk behörighet per land

Massey University har satt en lägsta akademisk inträdesnivå per land för grundutbildning. Vissa kvalifikationer kommer att övervägas från fall till fall. Om ditt land inte är listat nedan, eller om du har några frågor, vänligen maila det internationella teamet. Observera att högre nivåer av prestation kommer att krävas för begränsade inmatningskurser.

Land

Minimala akademiska krav för grundutbildning

Australien

Framgångsrik slutförande av år 12 med en minimum tertiär inträdesplats (TER), ATAR eller motsvarande av 74

Brasilien

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

kanada

Allmänt: Högskoleexamen (betyg 12 certifikat) med minsta prestation på 60% i genomsnitt över 6 ämnen inklusive engelska

Ontario: Secondary Diploma med minst 65% i betyg 12, högre nivåer av prestation kommer att krävas för begränsade inträdeskurser (till exempel Aviation)

Det första året av CEGEP med 60% över 6 ämnen inklusive engelska. Studenter med hela 2 års CEGEP med 60% över 6 ämnen inklusive engelska kan betraktas för antagning plus kredit

Kina

Senior High School examen plus framgångsrik slutförande av ett års kandidatexamen studie från en erkänd institution; eller

Framgångsrikt genomförande av ett tvåårigt Diplom, eller minst två år av ett treårigt Diplom från en erkänd institution eller

Avslutat Gaokao med ett tier ett poäng från den närliggande provinsen

chile

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd institution.

colombia

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

Danmark

Hojere Preparation Examination (HF); eller

Hojere Handelseksamen (HHX)

Fiji

Fiji Form 7 Certifikat: sammanlagt över fyra ämnen på 250 poäng av 400, med minst 50 på engelska; eller

USP grundår i antingen vetenskap eller samhällsvetenskap med ett betygsmedel av B och ingen betyg lägre än C i de åtta erforderliga kurser; eller

USP Certificate IV i företagsekonomi och ledarskap - ett slutfört certifikat IV i företagsledning och management och en tidigare kvalifikation på nivå 5 eller högre på Fiji National Qualifications Framework.

Tyskland

Framgångsrikt genomförande av högskolan (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur)

Hong Kong

Hongkong avancerad nivå passerar i tre akademiska ämnen med en grad C eller högre; eller

Hongkong Diplom i sekundärutbildning med minst tre ämnen som uppnåtts på nivå 4 eller bättre, inklusive engelska och två valfria ämnen

indien

All India Senior School Certificate (AISSC) eller Indiska skolcertifikat (ISC) År 12 med ett totalt genomsnitt på 75% och minst 60% på engelska

iran

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd institution.

indonesien

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution eller

Minst 8,5 av Sekolah Menengah Atas (SMA).

japan

Sökande måste uppfylla 1 av följande krav:

(a) slutförande av ett gymnasiet Diplom med ett B-medel eller

(b) Ett års framgångsrik studie vid ett japansk universitet eller

c) Avslutande av ett högskoleexamen på 2 eller 3 år

korea

Framgångsrikt genomförande av universitetsinträdesprov med minst 250 poäng.

kuwait

Framgångsrikt genomförande av gymnasieskolan (GSEC) med totalt 80% över godkända akademiska ämnen.

Latinamerika

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

malaysia

STPM 3 huvudpass eller UEC med högst 18 poäng över 6 akademiska ämnen eller GCE A-nivåer med minst 3 resultat med 1 betyg på nivå C eller högre eller SAM (eller motsvarande) med en minimum tertiär ingångsrank av 74

mexico

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd universitetsinstitution med goda betygsskick.

Nya Zeeland

Nationellt certifikat i utbildningsprestation

oman

Framgångsrikt genomförande av ett tvåårigt examensbevis hos en internationellt erkänd tertiär institution

pakistan

Framgångsrikt genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Papua Nya Guinea

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Framgångsrikt genomförande av South Pacific Form 7-certifikatet (med tre eller fler B-betyg i akademiska ämnen)

filippinerna

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

ryssland

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Saudiarabien

Framgångsrik genomförande av antingen ett grundutbildning eller en associerad examen vid en erkänd tertiär institution

Singapore

Minst tre H2 passerar i C-grad; eller

Successfulcompletion av NUS High School Diploma

Salomonöarna

USP grundår i antingen vetenskap eller samhällsvetenskap med ett betygsmedel av B eller högre och ingen betyg lägre än C i de åtta erforderliga kurser

Sydafrika

Framgångsrik genomförande av den sydafrikanska nationella Senior Certificateatethat möjliggör tillträde till universitetet

Sydkorea

Korean University Entrance examen, minst 250 för generella grader, kan högre poäng behövas för specialprogram.

Södra Stillahavsområdet

South Pacific Form 7 Certifikat: 3 eller fler B betyg i akademiska ämnen med minst 5 poäng i PSSC engelska och 6 i PSSC matematik

Sri Lanka

GCE A-nivåer med minst tre kreditkort

Taiwan

Sökande måste ha tillfredsställande avslutat (a) 1 års universitet eller (b) högstadium och ett 2-årigt högskoleexamen eller (c) gymnasium och ett 5-årigt högskoleexamen.

Thailand

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en internationellt erkänd tertiär institution

tonga

Framgångsrikt genomförande av USP Foundation Program
ELLER
Sydstilla formuläret Sju certifikat: 3 eller fler B-betyg i akademiska ämnen med minst 5 poäng i PSSC engelska och 6 i PSSC-matematik (betyg 1 är högst)
ELLER
Tonga National Form Seven Certificate: 3 eller fler B-poäng i akademiska ämnen

Storbritannien

3 'A' 1 GCSE vid grader C eller högre

usa

Framgångsrikt slutförande av gymnasiet Diplom från en ackrediterad gymnasium, plus ett minimum ACT-kompositpoäng på 24 eller ett minimum SAT-resultat av 1100 av 1600 (nya SAT-poäng) eller 1650 av 2400 (gamla SAT-poäng) (Aggregate of Evidence- Baserad läsning och skrivning samt matematikpoäng i SAT Reasoning Test från mars 2016 eller kritiska läsning och matematikpoäng i SAT Reasoning Tests tagna före mars 2016.)

vietnam

Slutförande av Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho Thong (Vietnam Upper Senior Secondary Graduation Diploma) med 8 av 10 i sin gymnasieutbildning, (SSLE), (Thi Tot Nghiep Pho Thong Trung hoc).

ELLER

Framgångsrikt genomförande av ett års studier vid en erkänd tertiär institution.

Över hela världen

International Baccalaureate (IB) med framgångsrik slutförande av minst 24 poäng.

Cambridge International Examinationor Avancerat Internationellt Utbildningsbevis (CIE / AICE) A- eller AS-nivå, minst 120 poäng från godkänd kursplanlista. Och minst D grad eller bättre i kursplaner från minst tre olika i var och en av minst 3 olika kursgrupper (utom tänkande färdigheter) samt en E eller bättre i AS-engelska och en D-kurs i IGCSE eller GCSE Mathematics.

Tagen i andra länder än Nya Zeeland (med undantag för Förenade kungariket): 3 A-nivåer inklusive minst 1 C-grad eller bättre. Ett resultat i Allmänna Studier kan inte ingå bland de 3 som ansökan baseras på.

Massey Business School International Study Awards

För studenter som registrerar sig i Business-program på våra Palmerston North eller Wellington campus. Utmärkelserna är upp till $ 15.000 för grundutbildningsprogram och upp till $ 10.000 för forskarutbildningsprogram.

Ta reda på mer och tillämpa

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad July 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Nya Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan