Read the Official Description

värdepapper


intermediär/>

University analytiker i Business Administration Online (3 år)


änden/>

Bachelor i Business Administration Online (4 år)

Minister Upplösning: Nej 2386/17


Modalitet. karriär Grade/>

EAN posten är fritt även om sökanden måste uppfylla följande behörighet:

 • Intervju med pedagogisk konsult.
 • Professionella incumbencies bistånd prata med chefen för Race.
 • Ge institutionellt presentation av kanslern.
 • Deltagande entré kurs: Introduktion till Management Science
 • Utöver de krav på dokumentation som fastställs i reglerna


överväganden/>

Internet-relaterade företag idag är utan tvekan ett av de områden med mer framgångshistorier i vårt land och i hela världen. En sektor vars potential skyhöga lovar en stor möjlighet för att skapa arbetstillfällen under de kommande åren.

Karriär Internet Business Administration tolkar den betydelse som Internet har på vår verklighet och syftar till att förbereda framtida yrkesverksamma, både i förvaltning, liksom de särskilda presenteras av digitala verksamheter.

Vi utbildar personal med gedigen kompetens för att kunna hantera en komplex bakgrund av permanent förändring framgångsrikt hantera dess inverkan på organisationer. Utbildad personal för att tillämpa kunskap och verktyg, inte bara för dagens behov, men för dem som säkerligen kommer att fortsätta att visas som Internet fortsätter att utvecklas.

Vi utbildar vår personal de kunskaper som krävs för att ockupera viktiga positioner i företag och branschorganisationer omedelbart täcker deras brådskande behov av specialiserade mänskliga resurser. I ett bredare, socialt ansvarstagande och företagsamma, perfekt för dem som kommer att skapa, utveckla och genomföra affärer av århundradet.

Är du redo att förbereda för din framtid?


Tillämpningsområdet för avdelning/>


SCOPE TITEL: Examen i företagsledning ANALYTIKER PÅ INTERNET/>

 • Design och planera nya Internet företag och åter funktionalisera befintliga, ansöker innovativ teknik för hållbar utveckling.
 • Utveckla en affärsplan på Internet som den dominerande tekniken och kommer ut ur ett strategiskt och innovativt planering.
 • Applicera framsteg inom informationsteknologi och kommunikation till analys, design och utveckling av nya affärsmöjligheter så att bidra till att maximera konkurrenskraften i den mellersta delen av de sociala behov som uppstår från den.
 • Genomföra studier av ny kunskap möjliggörare som bidrar till hanteringen av Internetföretag.
 • Utveckla strategier, metoder och regler som syftar till att skydda och etiska och laglig användning av de program som används för att hantera affärer på nätet.


SCOPE TITEL: Civilekonom PÅ INTERNET/>

 • Hantera Internet-företag i enlighet med de mål som satts upp av företaget, som omfattar fördelar för sitt område av kunskap och vetenskaplig-tekniska framsteg.
 • Utvärdera Internet affärsprojekt genom genomförbarhetsstudier i tjänst hos beslutet om dess ersättning, förbättring eller förändring.
 • Råd om administrationen av Internetföretag och i deras marknadsföring processer, finans, budgetering, kostnader, politik, lagstiftning, skydd, sekretess och säkerhet i hanteringen av information på nätet.
 • Rådgivning till företag att implementera nya entreprenörs perspektiv som bygger på en kultur av teknisk innovation och affärs informationssystem.
 • Undersök teorier, modeller, trender som formar verksamheten, administration och teknik som används för detta ändamål i syfte att förbättra kvalitet och konkurrenskraft nivåer.


studieplan/>

Program taught in:
Spanish (Argentina)

See 7 more programs offered by EAN - Escuela Argentina de Negocios »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Mar. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Las palabras de nuestros nuevos graduados