Bachelor of Business (International Business)

Allmänt

Programbeskrivning

Uppdatering av Coronavirus (COVID-19): Lär dig online nu och på campus senare.

På RMIT vill vi inte att våra studenter ska gå miste om en termin eller ett studieår om vi kan hjälpa till. Vi har uppdaterat hundratals kurser med online-aktiverade inlärningsalternativ utan att äventyra kvaliteten på utbildning och studentresultat. Ta reda på hur vi hjälper dig att fortsätta åka till uni under COVID-19 med vår online-aktiverade studie .

Din karriär i internationell verksamhet

Att ha personal med internationell kompetens är nu ett organisatoriskt krav. Vårt program är inriktat på att producera kandidater som kan tänka kritiskt på att hantera internationellt företag på ett ansvarsfullt och hållbart sätt och vara utrustade med färdigheterna för att bygga en framgångsrik karriär mellan företag / affärssektorer, myndigheter, tredje sektor och konsultverksamhet i Australien och utomlands.

Vad du kommer att lära dig i detta program

Du kommer att få grundkunskap på flera områden av internationell verksamhet under första halvan av graden. Därefter utvecklar du en djupare kunskap och förmågan att tillämpa en rad kritiska perspektiv på viktiga områden av affärspraxis och förvaltning. I den andra halvan av graden kan du införliva specialiserade studier eller valfria ämnen i en annan disciplin för att utöka dina karriärmöjligheter.

I det här treåriga programmet kan du välja en andra affärsexamen eller en mindreårig från en annan affärsdisciplin, en uppsättning internationella kurser eller ett främmande språk som passar dina karriärmål.

Exempel på detta är främmande språk, internationella studier, hållbarhet och miljö, geospatiala studier, statistik och datahantering, politik, social rättvisa, genusstudier och konfliktmedling.

Programmet gör det möjligt för dig att utveckla en förståelse för kärnverksamhetsfrågor som rör finansiella marknader, internationell handel och global logistik och supply chain management, och att utveckla färdigheter inom tvärkulturell hantering.

Dessutom kommer du att lära dig att tänka kritiskt om att hantera internationellt företag ansvarsfullt och hållbart om design och entreprenörskap och få insikter i de institutionella rollerna som visar hur den globala politiska ekonomin former och formas av internationella företagsorganisationer .

Hur du lär dig

De flesta av dina lektioner kommer att hållas i RMITs Swanston Academic Building, som har innovativa inlärningsutrymmen som speglar detaljhandel och sociala utrymmen vilket resulterar i en stimulerande miljö för studenter.

Under hela ditt arbete kommer du att samarbeta med kamrater och engagera dig meningsfullt med industrin genom små gruppprojekt och simuleringsövningar. Du kan också delta i att lära eller arbeta utomlands som en del av dina studier.

RMIT erbjuder dig en mängd olika erfarenheter så att du kan lära dig och utveckla koncept i klassrummet, samt engagera dig i arbetslivet och tillämpa ditt lärande på både verkliga och realistiska problem.

Du får chansen att visa vad du har lärt dig i klassen eller ute i branschen genom att:

 • Presentera idéer och lösningar för branschrepresentanter.
 • Använda specialbyggda simulatorer.
 • Använd din kunskap för att hantera verkliga problem som presenteras i fallstudier.
 • Att slutföra arbetsplatsprojekt enligt specifikationer och tidsramar.

Genom RMIT Universitys online-inlärningsportal, myRMIT, kommer du att kunna se resurser på nätet och inlärningsaktiviteter skapade av lärare, få tillgång till kursmaterial via Blackboard, samarbeta med lärare och medstudenter och få tillgång till ditt e-postkonto för studenten. Utbildningsmjukvara, Learning Hub, resurser och skrivare är tillgängliga på campus via det trådlösa RMIT-nätverket med din egen bärbara dator, surfplatta eller smartphone eller via datoranläggningar på campus. Du kommer att kunna komma åt samma programvara hemifrån med myDesktop.

Branschanslutningar

Du får möjlighet att direkt tillämpa dina akademiska färdigheter i ett arbetskontext i följande arbetsintegrerade inlärningskurser:

 • Hantera internationellt företag på ett ansvarsfullt sätt. I denna kärnkurs kommer du att vägledas av en akademiker som är specialiserad på Corporate Social Responsibility (CSR) och som har arbetat som managementkonsult inom CSR och hållbarhet. Du kommer att utvärdera olika tillvägagångssätt på detta område, lära dig hur du samarbetar med en rad intressenter för att förbättra resultaten för företag och samhälle.
 • Politisk ekonomi av internationell verksamhet. I denna capstone-kurs studerar du världsekonomins historiska och institutionella sammanhang och samtida trender i handel, finans, produktion och ekonomisk skalbarhet hos globala företag och de politiska, ekonomiska och kulturella miljöer där de verkar. De är utformade för att utveckla dina arbetskraftsfunktioner och din förmåga att analysera och hantera information och kontext, lösa problem och kommunicera effektivt i din framtida karriär.

Andra arbetsrelaterade och branschrelevanta alternativ inkluderar:

 • Arbetar i ett studentlag som en del av Fastrack Innovation Program. I denna valbara kurs kommer du att arbeta med mentorer för att utveckla och presentera en lösning på ett verkligt problem. Denna form av snabbprototyp är utformad för att utnyttja RMIT-studenter.
 • Business Internship valfria där du tar ställning för en eller två dagar per vecka för en termin. Dessa positioner är normalt obetalda och är utformade för att utveckla dina mjuka färdigheter och öka din totala anställbarhet vid examen. Du är ansvarig för att hitta din egen placering, men jobbsökningsassistans är tillgänglig.
 • BUSM4599 Business Skills for Start-Ups, en kurs utformad för studenter som är intresserade av att starta ett eget företag.

Styrelsen för företagsekonomins utveckling, både nationellt och internationellt, är en branschrådgivande styrelse med högprofilerade chefer under ledning av Gerhard Vorster, Chief Strategy Officer, Deloitte. Styrelsen skapar en strategisk bro mellan det senaste inom teknik och designtänkande och verksamhet.

RMIT University har för avsikt att ge dig en utbildning som starkt knyter till formellt lärande med yrkes- eller yrkesutövning.

Valfunktioner och programstruktur

Detta program är anpassat för studenter som redan har betydande arbetslivserfarenhet, eller för de som vill utöka studier i affärsverksamhet och relaterade discipliner genom att välja från en rad andra stora och minderåriga för att passa karriär eller personlig utveckling mål.

Programmet består av 24 kurser (vardera 12 poäng) och inkluderar:

 • 8 obligatoriska gemensamma kärnkurser
 • 8 affärsdisciplin stora kurser
 • 8 flexibla banor.

De 8 flexibla banorna kan väljas från tre alternativ:

 • en andra affärsdisciplin större (8 kurser)
 • en obligatorisk affärsdisciplin mindre (4 kurser) plus andra mindre (någon disciplin)

en obligatorisk affärsdisciplin mindre (4 kurser) plus 4 valfria.

En andra affärsstorlek kan väljas från:

 • Bokföring
 • Ekonomi
 • Finansiera
 • Finansiell planering
 • Informationssystem
 • Logistik och supply chain management
 • Förvaltning
 • marknadsföring

Ingångskrav

Du måste ha avslutat ett australsk år 12 eller motsvarande högskolekvalificering med minst 65% (se räknaren nedan).

Likvärdiga kvalifikationer kan också omfatta avslutande av RMIT Foundation Studies-programmet eller ett erkänt examensbevis i respektive disciplin med de obligatoriska betyg.

Att uppfylla de lägsta akademiska kraven garanterar inte inresa. Din ansökan behöver fortfarande bedömas och accepteras.

Engelska språkkrav

För att studera detta program måste du genomföra ett av följande engelskkunskaper:

 • IELTS (Academic): ett totalt totalt band på 6,5 (utan individuellt band under 6,0)
 • TOEFL (Paper Based Test): lägsta poäng på 580 (TWE 4,5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): lägsta totala poäng på 79 (med minst 13 i läsning, 12 i lyssnande, 18 i tal och 21 i skrift)
 • Pearson Test of English (Academic) (PTE (A)): lägsta poäng på 58 (utan kommunikationsband mindre än 50)
 • Cambridge engelska: Advanced (CAE): minst 176 med inte mindre än 169 i någon komponent.

Internationella möjligheter

Du uppmanas aktivt att uppleva den bredare världen inom både traditionella och virtuella klassrum. Exponering för olika typer av gränsöverskridande samarbete under dina studier ger insikter om hur organisationer utvecklar idéer och presenterar dig med olika beteenden, inlärningssätt och praxis som du kommer att möta efter examen.

Alternativen inkluderar:

 • Studerar med RMIT i Vietnam.
 • Studerar med RMITs utbildningspartner, Shanghai University of International Business and Economics.
 • Deltar i ett studentutbyte.
 • Deltagande i en studietur som kombinerar en utlandsresa och kulturupplevelse med kurser genomförda i ett intensivt läge som krediteras din examen.
 • Samarbeta om projekt över campus och platser med studenter från företag och andra discipliner.
 • Att genomföra en utländsk praktik som en del av Global Entrepreneurship and Internship Program (GEIP).

RMITs mål är att internationella affärskandidater ska bli bättre globala medborgare eftersom de har gynnats av att granska affärspraxis genom en global lins och genom en socialt ansvarsfull affärslins. Du kommer att uppstå med förståelse för hur olika aktiviteter inom och mellan organisationer och industrisektorer är kopplade.

Rollerna och industrierna en internationell företagsekonomi kan leda till att inkludera:

 • Politikutveckling och rådgivning, särskilt inom en organisation.
 • Ett brett utbud av handels- och finansrelaterade roller.
 • Affärsanalytiker.
 • Logistik- och supply chain management-roller, såsom rådgivning av upphandlingschefer om rättvis handel och etisk inköp inom logistikimport / exportindustri.
 • Statliga relationer och konsultverksamhet, till exempel, rådgivning i handelsrelaterade frågor.
 • Ekonomisk forskning och utveckling av ekonomisk politik eller riktlinjer.
 • Förvaltningskonsult.
 • Affärsroller relaterade till företagens sociala ansvar och hållbarhet, med avseende på affärsstrategi, ranking, etiska betyg och index, och förbättring av företagskonsultation, partnerskap och sociala och miljömässiga effekter.
Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Läs mer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Läs mindre