Bachelor of Arts (Hons) i teater och social förändring

Allmänt

Programbeskrivning

 • Varaktighet: 3 år
 • Terminalstart: september 2020
 • Behörighetskrav: 64 UCAS-poäng
 • Lägesläge: Lärande på campus

Detta program är för kreativa individer som är engagerade i en innovativ professionell teaterpraxis - som artist, tillverkare eller producent - som syftar till att förändra liv och inspirera förändringar i samhällen från alla bakgrunder och samhällsskikt.

Programmet kombinerar praktisk teaterframställningskompetens med projektdesign och genomförande, förståelse för kulturellt, socialt och kreativt sammanhang, skriva förslag, fundraising, marknadsföring och kommunikation. Branschplaceringar, fallstudier och pågående insatser från yrkesutövare och kulturaktivister spelar en viktig roll i programmet.

119781_5.jpg

Varför välja den här kursen?

 • Detta är en distinkt grundutbildning som erbjuder ett integrerat tillämpat teaterprogram för dig som vill skapa teater för social förändring som artist / facilitator och / eller producent.
 • Pågående sessioner med kulturaktivister som arbetar i en rad olika konst-, sociala och andra olika icke-traditionella miljöer.
 • Delta i en utökad placering som underlättar och möjliggör en uppslukande upplevelse i en arbetsmiljö.
 • Bygg upp ett nationellt och internationellt nätverk av industrikontakter och förändringsskapare.
 • Förvärva de grundläggande färdigheter som krävs för design, tillverkning, implementering och utvärdering av teaterprojekt och sociala förändringsprojekt.

Avgifts- och ansökningsinformation

Ackreditering

Lägesläge: Heltid

Hur man ansöker

Sökande i Storbritannien / EU

 • Ansök genom UCAS för inträde i september 2020
 • Institutionskod: R51
 • Programkod: W412

Valda sökande kommer att bjudas in till auditioner i London eller varhelst Rose Bruford College håller andra auditioner runt Storbritannien, Europa, Asien och Nordamerika.

Internationella sökande

Skicka e-post international@bruford.ac.uk

Denna kurs är berättigad till studielån. Studenter i USA kan ansöka om visum för federala lån och nivå 4

2019/2020 Avgifter

 • UK / EU-studenter - £ 9 250
 • Internationella studenter - 18 000 pund

Boende / hölje

Vi kommer att ge dig råd om de olika alternativen som finns tillgängliga, inklusive vårt eget studentboende på Christopher Court.

Kursinnehåll

År 1 (nivå 4):

Det första året kommer att fokusera på din egen identitet som teatertillverkare och lära sig grunderna i teaterframställning som artister, producenter och regissörer, lära sig att göra och undersöka praktiken tillsammans med essentiella konsthantering och produktionskompetenser inklusive ekonomi, fundraising, bidragsskrivning, grundläggande avtalsrätt, marknadsföring och kommunikation samt digitala och sociala medier. Att förstå sociala och historiska rörelser och interaktion med individer och företag som aktivt arbetar med social förändring är en viktig del av året. Det första året kommer också att säkerställa att du träffar utövare och arrangerar besök i kulturorganisationer och sociala företag och samtal från en mängd yrkesverksamma som arbetar inom kulturaktivism.

År 2 (Nivå 5):

Det andra året kommer att koncentrera sig på hur du kan göra ett bidrag genom att förstå principerna för projektledning som artist, tillverkare eller producent. Detta kommer att omfatta underlättande färdigheter, fallstudier, professionella insatser från individer och företag som arbetar som kulturaktivister på området, branschbesök och placeringar inom en konstorganisation (t.ex. Battersea Arts Center, Slunglow at Holbeck, Good Chance Theatre, Crossing Borders, Unlimited) eller stora festivaler, kulturella säsonger, europeiska kulturhuvudstäder. UNESCOs kulturstäder i världen. Genom att arbeta med kulturaktivister kommer du att bygga vidare på arbetet från år ett, utveckla ledarskap, administrativa och kulturella ledarskapsförmågor och utforska utbudet av färdigheter som krävs för att fylla rollen som kulturaktivist (som artist, tillverkare eller producent) i ett socialt förändringssammanhang.

År 3 (nivå 6):

Det tredje året fokuserar på dina färdigheter som ledare och du kommer att utveckla ett projekt i samarbete med en kulturell / social organisation med mentorskap. Detta kommer att ha formen av en artikulerad roll i ett projekt för social påverkan i en organisation eller grupp.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Välkommen till Rose Bruford College of Theatre and Performance . Vårt mål är att inspirera, locka och utbilda dig som en kreativ konstnär och utövare som kan använda reflekterande praxis och forskning ... Läs mer

Välkommen till Rose Bruford College of Theatre and Performance . Vårt mål är att inspirera, locka och utbilda dig som en kreativ konstnär och utövare som kan använda reflekterande praxis och forskning, tillsammans med undervisningen i världsklass som verktyg för att bli en självständig tänkare och en uppfylld och framgångsrik arbetande professionell. Läs mindre
Sidcup , london , Waterford , moskva + 3 Mer Mindre