Bachelor of Accounting

Al-Ahliyya Amman University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Accounting

Al-Ahliyya Amman University

redovisning

Grundade جامعة عمان الأهلية på 1990/09/01, var den första privata universitet i det Hashemitiska konungariket i Jordanien. Etableringen åtföljdes av inrättandet av ekonomiavdelningen vid 1990/09/01, som fick särskild ackreditering från ministeriet för högre utbildning enligt högskolelagen råds resolution nr (902) daterad 1994/07/02 var graderingen av den första omgången av Institutionen för redovisning under läsåret 1993 - 1994 och antalet partier av utexaminerade tills läsåret 2013-2014 / 21 / Fuga.

Att utveckla studieplanen var avdelningen tillgång till redovisnings delar av planer i lokala, regionala och internationella universitet debatt och antog som referens för jämförelse också informerade på fältstudier av den jordanska samhället av auktoriserade revisorer och kontor revision ledande lokalt för att identifiera grunden för framgång revisor och revisorn och behoven hos de lokala och arabiska arbetsmarknad och sysselsättning i sektionen undervisning planer för institutionen.

Följaktligen har det blivit uppdaterad studieplan för att uppfylla kraven i praxis i den moderna affärsmiljön, med hänsyn till:

Höj akademiker elevernas förmågor i användningen av datorer och datorprogram i näringslivet redovisning, revision och bekanta dem med bokföringsprogram som råder i den lokala och arabiska marknaden.

Fortsätter att uppdatera innehållet i redovisning kurser och ta hänsyn till utvecklingen och utvecklingen inom internationella redovisningsstandarder och internationella redovisningsstandarder, särskilt att redovisning är språket i verksamheten och det har kommit in i stadiet av globaliseringen, upprätta och presentera koncernens finansiella rapporter är i enlighet med internationella redovisningsstandarder, och publiceras på de finansiella marknaderna och globala börser.

Fokus på arabiska, engelska och skriva redovisningsrapporter för att underlätta beslutsfattandet kommunikationsförmåga.

meddelande

Förbered kvalificerade akademiker med de kunskaper och yrkesskicklighet inom redovisning genom att hålla jämna steg med den vetenskapliga och tekniska utvecklingen, för att möta de nya behoven på arbetsmarknaden

mål

  • Eleverna förbereder professionellt inom redovisning.
  • Fördjupa de positiva trender och yrkesetik bland elever.
  • Utvecklingen av kunskaper och färdigheter för lärarna att hålla jämna steg med ny utveckling och vetenskaplig forskning.
  • Anpassning till kraven på arbetsmarknaden och hålla jämna steg med utvecklingen av kunskap genom kontinuerlig modernisering och utveckling av utbildningar.
  • Antagande av projekt och partnerskap med lokala samhällsinstitutioner.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Arabiska


Senast uppdaterad March 14, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Jordanien - Amman, Amman Governorate
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Jordanien - Amman, Amman Governorate
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan