Kandidat I TV

SAINT-PETERSBURG STATE UNIVERSITY OF FILM AND TELEVISION

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidat I TV

SAINT-PETERSBURG STATE UNIVERSITY OF FILM AND TELEVISION

Om programmet

TV-skärmen är ett fönster för världen runt omkring oss. Det är enormt, och det har många ansikten i världen av politik, kultur, sport, natur, resor, mänskliga relationer. Stat, samhälle och människor behöver information, utbildning, underhållning från TV-industrin. TV är ett sätt att använda massmedia. Korrespondent, Redaktör, Presenter skapa informationsfältet för tittare som anger sin inställning till samhället och staten.

TV är en konst. Varje tv-program återspeglar en regissörs, konstnärens, kameramans syn på världen.

TV är affärer. Produktion och sändning av tv-program kräver effektiv hantering av TV-företagets resurser av Producenter och Chefer på Programmering Broadcasting, Advertising och Public Relations.

TV är teknik. Bild, ljudinspelning, programredigering med datorgrafik, programutsändning via nätverk, kabel och satellit och Internet-tv utförs av Television Engineers.

I slutet av studien kan du bli en universell expert på området TV med olika kompetenser som författare, redaktionella, design och analytiska, organisatoriska, ledande, socioorganisatoriska och tekniska. Dessa är de yrkesmässiga kompetenserna för kandidater som bestäms av den statliga utbildningsstandarden för högre yrkesutbildning för studien "TV". Hundratals organisationer tillhandahåller tv-sändning och produktion, det finns stora medier innehav bland dem. Det finns medelstora och små TV-företag i varje rysk region där universella experter är efterfrågade. Industriföretag, tv-företag, statliga organ behöver proffs som kan presentera organisationens verksamhet via audiovisuella material med hjälp av konstnärliga och tekniska resurssystem. Internet ger möjlighet till alla att uttrycka sig genom att ladda ner sitt audiovisuella arbete, där nätverksmediasamhället utvärderar det. En egen videokamera och videoredigeringsprogram är offentligt tillgängliga, och om de är begåvade och professionellt utbildade, lyckas de verkligen.

Kurslitteratur för 42.03.04 TV

Humanitära, sociala och ekonomiska discipliner

Grundämnen: Filosofi, Historia, Främmande språk, Kulturstudie, Förvaltning i massmedia; Rättslig grund för massmedia.

Valfria ämnen: Lingvistik, retorik, Psykologi för tv-kommunikation; Radio och Television Elocution; TV-sociologi.

Valfria ämnen: Masskultur och massmedia; Historia och kultur i Sankt Petersburg Ekonomi massmedia; Andra främmande språk.

Allmänna specialiseringsdiscipliner

Grundämnen: Informationsteknologi på TV och i massmedia, Introduktion till litterära studier, Ryska litteraturhistoria; Historia av utländsk litteratur; Modern ryska språk, stilistik och litteraturredigering, historia av utländsk och rysk filmografi.

Valfria ämnen: Interaktiv TV; Historia av utländsk television; Journalistens professionella etik; Genrer och format av TV-program; Språket för dagens TV; Målgruppsmätning; Internetteknik; Dagens Informationsteknologier; Professionella grunder.

Valfria ämnen: Teater och TV; Konsthistoria; Grunden för Screenwriting; Historia av animerad filmografi.

Specialisering Discipliner

Grundämnen: Ryska journalistikens historia, Utländsk journalistikhistoria; Ryska televisions historia; Audiovisuell utrustning och teknik för massmedia; Teori och praktik av dagens tv-journalistik; Grunden för skådespelarens excellens, basen för tv-regi Basen för Direktredigering; Basics of Producing; Grunden för Scenario Business; Grunden för TV-presentatörens Mastership; Grunden för kameramanens aktivitet; Fotografi; Grunden för datorgrafik.

Valfria ämnen: Information TV och Radio Broadcasting; Grunden för tv-programmering, basen för ljudriktning; Reklam på TV; Grafisk design av tv-program.

Valfria ämnen: Musik-TV och Radio Broadcasting; Arbeta i konvergerad utgåva; Journalistisk undersökning Mediekritik; Nätverks-tv-sändning; Tv-intervju.

Dokument Inlämning till heltidsstudie:

  • Ansökan enligt kreativa tävlingsresultat: till 7 juli

Dokument Inlämning till Deltidsstudie:

  • Ansökan enligt universitetets inträdesprov (inklusive kreativa tävlingar): till 12 september
Denna skola erbjuder program i:
  • Ryska
SAINT-PETERSBURG STATE UNIVERSITY OF FILM AND TELEVISION

Senast uppdaterad June 27, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
48 - 58 månader
Deltid
Heltid
Price
Pris
185,000 RUB
Heltid (4 år): 185 000 RUB; Deltid (4 år 10 månader): 105 000 RUB.
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Ryssland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan