Bachelor i kulinariska konsten

Allmänt

Programbeskrivning

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompetensen för att lyckas som kock och / eller chef i den internationella restaurangbranschen eller för att öppna din egen etablering .


Programhöjdpunkter

  • Utveckla dubbla färdigheter inom teknik och förvaltning

  • Dra nytta av en hög standard överföring av kunskaper av högkvalificerade fakultetsmedlemmar

  • Unika undervisningsmetoder som kombinerar små gruppinställningar och högtidsnivå för att dra nytta av en personlig uppföljning, effektiv lärande och optimerad undervisning

  • Verkliga professionella livssituationer genom praktik, affärsspel och slutstudier

  • Delta i ett internationellt utbildningsprogram med ett program som lärs på engelska


Programinnehåll

År 1 - Upptäck: Master de grundläggande teknikerna för kulinariska och konditorivaror - Utveckla produkter och industrikunskaper - Lär dig effektiv utbuds- och kostnadshantering 5-månaders praktik.

År 2 - Mästare: Öva avancerade tekniker i kulinariska konster nya trender och överlägsen konditorivaror - Hämta Alain Ducasse filosofi och principer för innovation - Lär dig förvaltning och marknadsföring grundläggande 5-månaders praktik.

År 3 - Skapa: Delta i affärsspel och utveckla färdigheter i konceptskapande - Master R


Nästa Intakes

7 september 2020 (läsåret 2020 under beskydd av Romain Meder)

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Läs mer

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Läs mindre