Bachelor i kommunikation

Allmänt

Programbeskrivning

Utveckla din förmåga att tänka tydligt, upptäcka och tolka information och kommunicera resultatkompetenser som är tillämpliga på karriär inom många områden - med en stor eller mindre i Kommunikation.

Inrymt i ett helt digitalt nätverkskommunikationscenter speglar kommunikationsprogrammet den professionella världen av konvergerande media, eftersom du skapar innehåll och utvecklar färdigheter i en rad olika traditionella och nya media.

Kommunikationsprogram detaljer

Skapa innehåll och utveckla färdigheter över en mängd olika medier som ett meddelande som är viktigt.

Utveckla som individ och anpassa dina samarbets- och ledarskapsförmåga när du odlar partnerskap bland videostudenter, ljudstudenter, författare, marknadsföringskommunikatörer och grafiska designers i Digital Communications Center och skapar medieprojekt som har en publik utanför klassrummet i den verkliga världen .

Skräddarsy din utbildning med en koncentration i digital konvergens, journalistik och skrivning, marknadsföringskommunikation eller visuell och sund kommunikation.

Bygg din portfölj genom att delta i den nationella prisbelönta högskolans tidning och nyhetswebbplats, den nationella prisbelönta högskolans radiostation FM-radiostation, videostudio, digitalfotografi och marknadsföringskommunikation, reklam och PR-projekt, alla tillgängliga på campus .

Dessutom kan du delta i ett omfattande praktikprogram eller delta i det fyraåriga professionella utvecklingsprogrammet, där du samarbetar med institutionens fakultet för att identifiera och undersöka potentiella karriärvägar.

Sysselsättningsutsikter

Kommunikation stora studenter, efter examen, är beredda att gå in på akademiska eller professionella skolor eller karriärer i kommunikation, journalistik, multimedia och marknadsföring, såsom de på:

 • tidningar
 • Radiostationer
 • TV-stationer
 • teatrar
 • Annonsbyråer

Kommunikationskandidater är också väl förberedda att skriva inom områdena PR, reklam och teknisk skrivning, och kan certifieras i gymnasiet och är beredda att lära sig i gymnasiet.

Programhöjdpunkter

 • Stort eller mindre alternativ
 • Omfattande praktikprogram
 • Fakultetsstyrt professionellt utvecklingsprogram
 • Anpassa din major med en av fyra spår: Journalistik och Skrivning, Visuell och ljudkommunikation, Marknadsföringskommunikation och Digital konvergens

Färdigheter Lärt

 • Kommunicera i flera medier
 • Använd nuvarande teknik och metoder för att skapa kommunikation för specifika publikgrupper för att informera, skapa och övertyga i minst tre av följande medier: ljud, video, text, design, webb, sociala medier, ljuddisplayhistoria och andra framväxande media
 • Främja förståelse, medkänsla och åtgärder för det gemensamma bästa genom medier skapelser, integrera teorin, värderingar, praxis och förespråkar för social rättvisa
 • Artificera överförbara och professionella färdigheter, med stöd av exempel
 • Identifiera och formulera överförbara kunskaper i ljuset av forskning om trender inom industrisektorer och samhällsförändringar och ge exempel
 • Uppnå en överlägsen nivå av kompetens i skriftlig kommunikation, vilket visar ett tydligt fokus / avhandling som syftar till att uppfylla behoven hos en viss publik fullt utvecklat innehåll som stöds av sund forskning och analys; logisk och välstrukturerad organisation; effektiv skrivstil; och lämpliga konventioner
 • Effektivt och kompetent hantera kommunikationsprojekt
 • Arbeta som en del av ett team, utveckla en plan för att producera och utföra meddelanden
 • Demonstrera samarbete, samarbete och samarbete med hjälp av tekniska, sociala och organisatoriska färdigheter

Cabrini University ligger i ett säkert samhälle ett kort tågresa från Philadelphia. Vi är några minuter från King of Prussia Mall det största shoppingkomplexet på East Coast, och mindre än tre timmar från New York City och Washington, DC

Den genomsnittliga akademiska och behovsbaserade stipendiet är $ 23,000.00. Vår totala beräknade kostnad är $ 46,000.00. Cabrini rankas som ett högt litet universitet och ett bra värde för studenter med över 35 akademiska majors.

Studentlärarförhållandet 16 till 1

Genomsnittlig klassstorlek 16

92% av heltidsfakulteten har doktors- eller terminalutbildning.

92% av kandidaterna i Cabrini är anställda, på grundskolan eller genom att fylla ett tjänsteår inom 10 månader efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds.

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds. Läs mindre