Read the Official Description

I efterfrågan

85% av studenterna är anställda inom sex månader efter examen. Dessa studenter är anställda i nio olika branschkategorier med mer än 60 olika jobbtitel.

Kombinera din kärlek till ord och kreativitet med studien av affärer för att bli en högt anställd kommunikationsspecialist.

Massey's Bachelor of Communication (BC) bygger de färdigheter du behöver för att göra ett enastående bidrag inom vilket område av kommunikation som helst intresserar dig. Denna arbetsplatsrelevant treårig examen är unik i Nya Zeeland. Du kommer att gå med våra studenter med spännande karriärer runt om i världen.

Världen behöver kommunikatörer. Det behöver personer som har kreativitet och fantasi att utveckla innehåll som inspirerar och kopplar samman människor, och logiken, analysen och språkkunskaper för att leverera innehållet på ett strategiskt och meningsfullt sätt. Massey University BC kommer att ge dig dessa färdigheter.

Internationellt erkända

Massey Business School är rankad i de högsta 2% av handelshögskolorna globalt.

År 2016 vann kommunikationsskolan, journalistik och marknadsföring / Te Pou Aro Korero eftertraktade ackrediteringar från det amerikanska ackrediteringsrådet för utbildning i journalistik och massmedia för de fyra majors journalistikstudier, marknadsföringskommunikation, PR och kommunikationshantering . Detta gör Bachelor of Communication den enda graden utanför Amerika och Mellanöstern för att hålla denna ackreditering. Det är också världens enda ackrediterade treåriga kandidatexamen.

Massey Universitys företags- och managementstudier rankas i topp 200 (av QS (Quacquarelli Symonds) ranking). Vi rankas också i de över 150 universiteten över hela världen för företagsekonomiska program av ShanghaiRankings globala rankning av akademiska ämnen.

Dessa ackrediteringar innebär att din examen är internationellt erkänd, vilket gör det enklare att ordna en studentutbyte och hitta arbete utomlands.

Vara eftertraktade av arbetsgivare

Massey Bachelor of Communication akademiker har haft enastående sysselsättning framgång. 85% av studenterna är anställda inom sex månader efter examen. Dessa studenter är anställda i nio olika branschkategorier med mer än 60 olika jobbtitel.

Dina val är inte begränsade - alla fält använder kommunikationsspecialister, från vård till utbildning till luftfart till avancerad mode eller konsten, och din kompetens är överförbar - Massey's BC ser till att du kommer ut väl rundad och flexibel

Bly, följ inte

Massey University kommer att lära dig färdigheter i att använda aktuell teknik, och du kommer att få djup inblick i kommunikationsindustrin. Massey öppnar dörren för att du ska bli en kommunikationsföretagare som förstår hur man utvecklar nya affärsmodeller och kan erbjuda tankledarskap inom detta snabbt utvecklade område av professionellt arbete.

Intressanta projekt

Bachelor of Communication ger dig många möjligheter att tillämpa ditt lärande på verkliga problem.

Du producerar strategier, media och publikationer som tillämpar ditt kommunikationsinlärning.

Dessa kan innehålla marknadsföringsstrategier för gruppgrupper, sociala medier, dokumentärfilmer, skript för teater, media eller film, föreställningar och tal, beroende på vilka kurser du väljer från ett brett utbud.

Verkliga praktikplatser och projektupplevelser

Massey erbjuder en rad erfarenhetsmöjligheter i kommunikation, bland annat en kommunikationsutbildningskurs för BC-studenter med bra betyg. Det låter dig arbeta för ett företag medan du studerar, nätverk med framtida arbetsgivare och får ovärderlig verklighet. Du kan praktikera i inspirerande organisationer som NZ Röda Korset, UNICEF eller Forest

Om du är med i ett kreativt område kan du också få praktisk erfarenhet genom "Kreativitet i gemenskapen", som lär dig att svara på en verklig utmaning i ett lag. Tidigare studenter har tacklat frågor som hållbarhet och ungdomsrättighet med kraftfulla kreativa projekt som införlivat poesi, film och teater.

Hur fungerar det?

I ditt första år kompletterar du en kärna av uppsatta kurser som en del av din examen. Den första års kärnan innebär att du möter andra BC-studenter som en grupp och bildar en översikt över alla delar av kommunikationen innan du specialiserar dig. I början av ditt andra år väljer du det område du är mest intresserad av (din major). Du väljer också ett andra intressefält (din mindre) och från ett stort utbud av valfria (valbara) kurser.

Unikt sort i din studie - precis som arbetsvärlden

Massey's Bachelor of Communication är den enda kommunikationsexamen i Nya Zeeland som kräver att du tar kurser från både affärer och konster. Din examen kommer att bestå av en major från en disciplin och en minor från en annan.

Detta ger dig mångfald i din studie, vilket innebär att du inte kommer examen, inte bara med en viss grad, men som en avrundad, innovativ kommunikationsspecialist som är eftertraktad av arbetsgivare. I vår undersökning av tidigare akademiker trodde 84% att deras BC-studier var relevanta för deras nuvarande arbete.

Väl ansedd

Du kommer att dra nytta av universitetets erfarenhet och vår världsberömda personal. Massey har den äldsta journalistikskolan i Nya Zeeland, och vår marknadsföringskommunikation är den längsta i Nya Zeeland. Våra lärare i Bachelor of Communication Expression Arts kurser (teater, kreativ skrivning och medieproduktion) har vunnit fem nationella utmärkelser.

Du ska studera både affärs- och humanistiska ämnen. Du kommer nog att upptäcka att det inte heller är vad du förväntade dig och du älskar mest det du inte trodde du skulle!

Majors eller endorsements

Anna Cudby
Bachelor i kommunikation (marknadsföringskommunikation)Graderad 2012
Marknadsföring Specialist - Rockit äpplen
"Jag kunde inte vara lyckligare med mitt val ..."

Under en ny flygning hem från Hong Kong där jag hade varit i affärer tänkte jag själv att "hårt arbete lönar sig" och hur lyckligt jag ska vara i min nuvarande roll som marknadschef på Havelock North Fruit Company (HNFC) . HNFC äger, marknadsför och distribuerar Rockit Apples (världens första miniatyrapple, såldt i ett nytt rör för bekvämlighet och hygien).

Jag kunde inte vara lyckligare med mitt val att studera en Bachelor of Communication grad som huvudämne i marknadsföringskommunikation från 2010-2012 på Massey University. Denna grad beredde mig bra för min roll där jag leder marknadsföring och försäljning till Rockit över hela världen.

Några år på universitetsstudier och jag använder fortfarande ofta de färdigheter som lärs ut - det är något som är riktigt bra om kursen. Uppdrag baseras på företag i verkliga livet och situationer som gör det så relevant och lätt att ansöka när du kommer in i arbetskraften.

Det var ett intresse för medieforskning och journalistik som lockade mig att studera en kandidatexamen, och det var praktikmöjligheten som lockade mig att studera på Massey.

Praktikplatsen gav mig praktisk praktisk erfarenhet vilket var en fördel när man ansökt om arbete efter universitet på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Bachelor of Communication genom Massey var starten på en spännande karriär för mig; utveckla och genomföra sociala medier, strategier för marknadsföring, hantera sponsor- och evenemangsportföljer, för att inte tala om att resa världen och träffa några bra människor i processen.

Karriärer

Dina färdigheter kommer att vara efterfrågan

Kommunikationsrollerna har ökat enormt de senaste åren - till en punkt där de är erkända av de flesta företag som mycket strategiska och i centrum för ett framgångsrikt företag. Detta snabbt växande område av professionellt arbete har ett brett utbud av jobb och spännande möjligheter.Enorma möjligheter

Bachelor of Communication (BC) förbereder dig för många framväxande och nuvarande yrken, över nästan alla branscher - världen är verkligen din ostron!

Beroende på dina stora och intressen kan du flytta till något av följande områden:

 • Författare, redaktör, förläggare eller forskare (för sociala medier, litteratur, teater, film och tv, företag, statliga eller ideella organisationer)
 • Talförfattare, reseskribent, bloggare, social kommentator
 • Sociala medier eller socialt företagande
 • Skriva manus
 • Äktenskaprådgivning
 • Public relations
 • Offentliga angelägenheter
 • Projektledning
 • Produktion och styrning av film, teater, cirkus, dans och ett brett utbud av andra kreativa företag
 • Organisationsutbildning och utveckling
 • Medieindustrier inklusive som producent
 • marknadsföring
 • Samverkan och rådgivande arbete
 • Journalistik
 • Filmskapande
 • Händelsehantering
 • Kreativa industrier eller kunskapsadministration eller ledning
 • Kommunikationsrådgivning
 • Konstreklam, politik och utveckling
 • Konstnär
 • Akademiker eller lärare
Program taught in:
Engelska
Last updated January 16, 2019
Denna kurs är Online
Startdatum
Feb. 2019
Juli 2019
Duration
3 år
Part-time
Full-time
Pris
28,520 NZD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum