Bachelor i kommunikation

Massey Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i kommunikation

Massey Business School

Kombinera din kärlek till ord och kreativitet med studien av affärer för att bli en högt anställd kommunikationsspecialist.

Massey's Bachelor of Communication (BC) bygger de färdigheter du behöver för att göra ett enastående bidrag inom vilket område av kommunikation som helst intresserar dig. Denna relevanta treåriga examen är unik i Nya Zeeland. Du kommer att gå med våra studenter med spännande karriärer runt om i världen.

Världen behöver kommunikatörer. Det behöver personer som har kreativitet och fantasi att utveckla innehåll som inspirerar och kopplar samman människor, och logiken, analysen och språkkunskaper för att leverera innehållet på ett strategiskt och meningsfullt sätt. Massey University BC kommer att ge dig dessa färdigheter.

Internationellt erkända

Massey Business School är rankad i de högsta 2% av handelshögskolorna globalt.

År 2016 vann kommunikationsskolan, journalistik och marknadsföring / Te Pou Aro Korero eftertraktade ackrediteringar från det amerikanska ackrediteringsrådet för utbildning i journalistik och massmedia. Detta gör Bachelor of Communication den enda graden utanför Amerika och Mellanöstern för att hålla denna ackreditering. Det är också världens enda ackrediterade treåriga kandidatexamen.

Massey Universitys företags- och managementstudier rankas i topp 250 (av QS (Quacquarelli Symonds) ranking). Vi rankas också i de över 150 universiteten över hela världen för företagsekonomiska program av ShanghaiRankings globala rankning av akademiska ämnen.

Dessa ackrediteringar innebär att din examen är internationellt erkänd, vilket gör det enklare att ordna en studentutbyte och hitta arbete utomlands.

Vara eftertraktade av arbetsgivare

Massey Bachelor of Communication akademiker har haft enastående sysselsättning framgång. 96% av våra elever är anställda efter examen, med övriga studenter som i stor utsträckning är involverade i vidare studier, resor eller familjeåtaganden. 88% av dem anställdes omedelbart efter examen!

Detta är ett mycket högre förhållande än nationella eller internationella riktmärken för liknande grader.

Det beror delvis på att dina val inte är begränsade. Varje fält använder kommunikationsspecialister, från sjukvård till utbildning till flygplatser till avancerad mode eller konsten, och din kompetens är överförbar - men också för att Massey's BC ser till att du kommer ut väl rundad och flexibel .

Bly, följ inte

Massey University kommer att lära dig färdigheter i att använda aktuell teknik, och du kommer att få djup inblick i kommunikationsindustrin. Massey öppnar dörren för att du ska bli en kommunikationsföretagare som förstår hur man utvecklar nya affärsmodeller och kan erbjuda tankledarskap inom detta snabbt utvecklade område av professionellt arbete.

Intressanta projekt

Bachelor of Communication ger dig många möjligheter att tillämpa ditt lärande på verkliga problem.

Du producerar strategier, media och publikationer som gäller ditt kommunikationsinlärning.

Dessa kan innehålla marknadsföringsstrategier för samhällsgrupper, sociala medier, dokumentärfilmer, skript för teater, media eller film, föreställningar och tal, beroende på vilka kurser du väljer (från ett brett spektrum).

Verkliga praktikplatser och projektupplevelser

Massey erbjuder en rad erfarenhetsmöjligheter i kommunikation, bland annat en kommunikationsutbildningskurs för BC-studenter med bra betyg. Det låter dig arbeta för ett företag medan du studerar, nätverk med framtida arbetsgivare och får ovärderlig verklighet. Du kan praktikera i inspirerande organisationer som NZ Röda Korset, UNICEF eller Forest

Om du är med i ett kreativt område kan du också få praktisk erfarenhet genom "Kreativitet i gemenskapen", som lär dig att svara på en verklig utmaning i ett lag. Tidigare studenter har tacklat frågor som hållbarhet och ungdomsrättighet med kraftfulla kreativa projekt som införlivade poesi, film och teater.

Hur fungerar det?

I ditt första år kompletterar du en kärna av uppsatta kurser som en del av din examen. Det betyder att du får träffa andra BC-studenter som en grupp och bildar en översikt över alla delar av kommunikationen innan du specialiserar dig. I början av ditt andra år väljer du det område du är mest intresserad av (din major). Du väljer också det andra intresseområdet (ditt mindre) och från ett stort utbud av valfria (valfria) kurser.

Unikt sort i din studie - precis som arbetsvärlden

Massey's Bachelor of Communication är den enda kommunikationsexamen i Nya Zeeland som kräver att du tar kurser från både affärer och konster. Denna sort innebär att du inte kommer att examinera inte bara med en viss grad, men som en väl avrundad innovativ kommunikationsspecialist som är eftertraktad av arbetsgivare. I vår undersökning av tidigare akademiker trodde 84% att deras BC-studier var relevanta för deras nuvarande arbete .

Väl ansedd

Du kommer att dra nytta av universitetets erfarenhet och vår världsberömda personal. Massey har den äldsta journalistiska skolan i Nya Zeeland, och vår marknadsföringskommunikation är den längsta i Nya Zeeland. Våra lärare i Bachelor of Communication Expression Arts kurser (teater, kreativ skrivning och medieproduktion) har vunnit fem nationella utmärkelser.

Du ska studera både affärs- och humanistiska ämnen. Du kommer nog att upptäcka att det inte heller är vad du förväntade dig och du älskar mest det du inte trodde du skulle!

Dina färdigheter kommer att vara efterfrågan

Kommunikationsroller har ökat enormt under de senaste åren - till en punkt där de är erkända av de flesta företag som mycket strategiska och i centrum för ett framgångsrikt företag. Detta snabbt växande område av professionellt arbete har ett brett utbud av jobb och spännande möjligheter.

Enorma möjligheter

Bachelor of Communication (BC) förbereder dig för många framväxande och nuvarande yrken, över nästan alla branscher - världen är verkligen din ostron!

Beroende på dina stora och intressen kan du flytta till något av följande områden:

 • Författare, redaktör, förläggare eller forskare (för sociala medier, litteratur, teater, film och tv, företag, statliga eller ideella organisationer)
 • Talskribent, reseskribent, bloggare, social kommentator
 • Sociala medier eller socialt företagande
 • Skriva manus
 • Äktenskaprådgivning
 • Public relations
 • Offentliga angelägenheter
 • Projektledning
 • Produktion och styrning av film, teater, cirkus, dans och ett brett utbud av andra kreativa företag
 • Organisationsutbildning och utveckling
 • Medieindustrier inklusive som producent
 • marknadsföring
 • Samverkan och rådgivande arbete
 • Journalistik
 • Filmskapande
 • Händelsehantering
 • Kreativa industrier eller kunskapsadministration eller ledning
 • Kommunikationshantering
 • Konstreklam, politik och utveckling
 • Konstnär
 • Akademiker eller lärare

Ingångskrav

Ingångskrav

Grundläggande akademiska behörighetskrav

För de flesta program på grundnivå är den minsta akademiska behörighetskraven framgångsrik att fullgöra en kvalifikation som motsvarar New Zealand Year 13 - NCEA Level 3 University Entrance. Internationella studenter måste kontrollera likvärdigheten av deras gymnasieutbildning genom att se över listan över akademiska behörighetskrav per land.

Internationella studenter som tidigare har studerat på en sekundärskola i Nya Zeeland bör referera till gymnasiet.

Internationella studenter som har fullgjort 3 x B på nivå 5 eller 6 godkänt i Nya Zeeland, kan anmäla sig till en kandidatexamen.

Ett NZQA-transkript som formellt bevis på NZDipBus-resultaten krävs innan krediten kommer att bedömas och endast papper med en lägsta betyg av B kommer att bedömas för kredit.

Engelska språkkrav kan uppfyllas av:

En minsta IELTS 5.5 (eller motsvarande) används för att få tillträde till NZDipBus eller,

En ny IELTS 6.0 med ingen bandpoäng mindre än 5,5

Förkunskapskrav för engelska på engelska

Studenter från ett land där engelska inte är första språket måste få en lägst engelska språkkompetensnivå. Vissa program kräver en högre nivå av engelska språkkompetens än det angivna minimikravet, du kan se ytterligare detaljer om specifika programkrav.

Programnivå

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge engelska

Förkunskapskrav och grundbevis i akademisk engelska (UG DEEP)

5,0 (inget band mindre än 5,0)

61 totalt (min 17 i läsning och skrivning)

36 Övergripande (min 36 i kommunikativa färdigheter)

155

Grundcertifikat i AdvancedAcademic English (PG DEEP)

5,5 (inget band mindre än 5,5)

70 totalt (min 19 i läsning och skrivning)

42 Övergripande (min 42 i kommunikativa färdigheter)

165

Certifikat i grundstudier (Full Foundation)

5,5 (inget band mindre än 5,0)

70 totalt (min 17 i skrivande)

42 Totalt (min 36 i kommunikativa färdigheter)

165

Certificate ofUniversity Preparation (CUP) (Fast Track Foundation)

6,0 (inget band mindre än 5,0)

80 totalt (min 17 i skrivande)

50 Totalt (min 36 i kommunikativa färdigheter)

170

Grundnivå

6,0 (inget band mindre än 5,5)

80 totalt (min 19 i skrivande)

50 Övergripande (min 42 i kommunikativa färdigheter)

170

Massey University erkänner följande engelska språkprov:

International English Language Testing System (IELTS)

Endast akademiska IELTS-poäng är acceptabla. En skannad kopia av dina akademiska IELTS-poäng är acceptabelt eftersom Massey kan verifiera dina resultat online.

Test av engelska som främmande språk (TOEFL)

En skannad kopia av dina TOEFL-poäng är acceptabelt eftersom Massey kan verifiera dina resultat online. (Detta gäller endast iBT-testresultat)

Testresultat för engelsk färdighet gäller i två år från testdatumet.

Om du har tagit ett annat test än IELTS eller TOEFL, inkludera det med din ansökan om upptagande som internationell student så att det kan övervägas.

Internationella studenter som kvalificerar sig för tillträde till NCEA Level 3 / CIE från en sekundärskola i Nya Zeeland behöver inte lägga fram ytterligare engelska bevis för allmän antagning. IELTS kan inte användas som ersättare för läskunnighet men kommer att krävas för program med ett högre engelska krav än för att tillgodose kravet på läskunnighet (se programspecifika undantag).

Akademisk behörighet per land

Massey University har satt en lägsta akademisk inträdesnivå per land för grundutbildning. Vissa kvalifikationer kommer att övervägas från fall till fall. Om ditt land inte är listat nedan, eller om du har några frågor, vänligen maila det internationella teamet. Observera att högre nivåer av prestation kommer att krävas för begränsade inmatningskurser.

Land

Minimala akademiska krav för grundutbildning

Australien

Framgångsrik slutförande av år 12 med en minimum tertiär inträdesplats (TER), ATAR eller motsvarande av 74

Brasilien

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

kanada

Allmänt: Högskoleexamen (betyg 12 certifikat) med minsta prestation på 60% i genomsnitt över 6 ämnen inklusive engelska

Ontario: Secondary Diploma med minst 65% i betyg 12, högre nivåer av prestation kommer att krävas för begränsade inträdeskurser (till exempel Aviation)

Det första året av CEGEP med 60% över 6 ämnen inklusive engelska. Studenter med hela 2 års CEGEP med 60% över 6 ämnen inklusive engelska kan betraktas för antagning plus kredit

Kina

Senior High School examen plus framgångsrik slutförande av ettårig kandidatexamen studie från en erkänd institution; eller

Framgångsrikt genomförande av ett tvåårigt Diplom, eller minst två år av ett treårigt Diplom från en erkänd institution eller

Avslutat Gaokao med ett tier ett poäng från den närliggande provinsen

chile

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd institution.

colombia

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

Danmark

Hojere Preparation Examination (HF); eller

Hojere Handelseksamen (HHX)

Fiji

Form 7 Certifikat: Sammanlagt över fyra ämnen på 250 poäng av 400, med minst 50 på engelska; eller

USP grundår i antingen vetenskap eller samhällsvetenskap med ett betygsmedel av B och ingen betyg lägre än C i de åtta erforderliga kurser; eller

USP Certificate IV i företagsekonomi och ledarskap - ett slutfört certifikat IV i företagsledning och management och en tidigare kvalifikation på nivå 5 eller högre på Fiji National Qualifications Framework.

Tyskland

Framgångsrikt genomförande av högskolan (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur)

Hong Kong

Hongkong avancerad nivå passerar i tre akademiska ämnen med en grad C eller högre; eller

Hongkong Diplom i sekundärutbildning med minst tre ämnen som uppnåtts på nivå 4 eller bättre, inklusive engelska och två valfria ämnen

indien

All India Senior School Certificate (AISSC) eller Indiska skolcertifikat (ISC) År 12 med ett totalt genomsnitt på 75% och minst 60% på engelska

iran

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd institution.

indonesien

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution eller

Minst 8,5 av Sekolah Menengah Atas (SMA).

japan

Sökande måste uppfylla 1 av följande krav:

(a) slutförande av ett gymnasiet Diplom med ett B-medel eller

(b) Ett års framgångsrik studie vid ett japansk universitet eller

c) Avslutande av ett högskoleexamen på 2 eller 3 år

korea

Framgångsrikt genomförande av universitetsinträdesprov med minst 250 poäng.

kuwait

Framgångsrikt genomförande av gymnasieskolan (GSEC) med totalt 80% över godkända akademiska ämnen.

Latinamerika

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en erkänd institution.

malaysia

STPM 3 huvudpass eller UEC med högst 18 poäng över 6 akademiska ämnen eller GCE A-nivåer med minst 3 resultat med 1 betyg på nivå C eller högre eller SAM (eller motsvarande) med en minimum tertiär ingångsrank av 74

mexico

Ett års framgångsrik kandidatexamenstudie vid en erkänd universitetsinstitution med goda betygsskick.

Nya Zeeland

Nationellt certifikat i utbildningsprestation

oman

Framgångsrikt genomförande av ett tvåårigt examensbevis hos en internationellt erkänd tertiär institution

pakistan

Framgångsrikt genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Papua Nya Guinea

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Framgångsrikt genomförande av South Pacific Form 7-certifikatet (med tre eller fler B-betyg i akademiska ämnen)

filippinerna

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

ryssland

Framgångsrik genomförande av ett års studie vid en internationellt erkänd tertiär institution

Saudiarabien

Framgångsrik genomförande av antingen ett grundutbildning eller en associerad examen vid en erkänd tertiär institution

Singapore

Minst tre H2 passerar i C-grad; eller

Successfulcompletion av NUS High School Diploma

Salomonöarna

USP grundår i antingen vetenskap eller samhällsvetenskap med ett betygsmedel av B eller högre och ingen betyg lägre än C i de åtta erforderliga kurser

Sydafrika

Framgångsrik genomförande av den sydafrikanska nationella Senior Certificateatethat möjliggör tillträde till universitetet

Sydkorea

Korean University Entrance examen, minst 250 för generella grader, kan högre poäng behövas för specialprogram.

Södra Stillahavsområdet

South Pacific Form 7 Certifikat: 3 eller fler B betyg i akademiska ämnen med minst 5 poäng i PSSC engelska och 6 i PSSC matematik

Sri Lanka

GCE A-nivåer med minst tre kreditkort

Taiwan

Sökande måste ha tillfredsställande avslutat (a) 1 års universitet eller (b) högstadium och ett 2-årigt högskoleexamen eller (c) gymnasium och ett 5-årigt högskoleexamen.

Thailand

Framgångsrikt genomförande av ett års tertiärstudie vid en internationellt erkänd tertiär institution

tonga

Framgångsrikt genomförande av USP Foundation Program
ELLER
Sydstilla formuläret Sju certifikat: 3 eller fler B-betyg i akademiska ämnen med minst 5 poäng i PSSC engelska och 6 i PSSC-matematik (betyg 1 är högst)
ELLER
Tonga National Form Seven Certificate: 3 eller fler B-poäng i akademiska ämnen

Storbritannien

3 'A' 1 GCSE vid grader C eller högre

usa

Framgångsrikt slutförande av gymnasiet Diplom från en ackrediterad gymnasium, plus ett minimum ACT-kompositpoäng på 24 eller ett minimum SAT-resultat av 1100 av 1600 (nya SAT-poäng) eller 1650 av 2400 (gamla SAT-poäng) (Aggregate of Evidence- Baserad läsning och skrivning, och matematiska poäng i SAT Reasoning Test som tagits från mars 2016 eller kritiska läsning och matematik poäng i SAT Reasoning Tests tagen före mars 2016.)

vietnam

Slutförande av Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho Thong (Vietnam Upper Senior Secondary Graduation Diploma) med 8 av 10 i sin gymnasieutbildning, (SSLE), (Thi Tot Nghiep Pho Thong Trung hoc).

ELLER

Framgångsrikt genomförande av ett års studier vid en erkänd tertiär institution.

Över hela världen

International Baccalaureate (IB) med framgångsrik slutförande av minst 24 poäng.

Cambridge International Examinationor Avancerat Internationellt Utbildningsbevis (CIE / AICE) A- eller AS-nivå, minst 120 poäng från godkänd kursplanlista. Och minst D grad eller bättre i kursplaner från minst tre olika i var och en av minst 3 olika kursgrupper (utom tänkande färdigheter) samt en E eller bättre i AS-engelska och en D-kurs i IGCSE eller GCSE Mathematics.

Tagen i andra länder än Nya Zeeland (med undantag för Förenade kungariket): 3 A-nivåer inklusive minst 1 C-grad eller bättre. Ett resultat i Allmänna Studier kan inte ingå bland de 3 som ansökan baseras på.

Massey Business School International Study Awards

För studenter som registrerar sig i Business-program på våra Palmerston North eller Wellington campus. Utmärkelserna är upp till $ 15.000 för grundutbildningsprogram och upp till $ 10.000 för forskarutbildningsprogram.

Ta reda på mer och tillämpa

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad July 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Wellington, Wellington
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Nya Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Wellington, Wellington
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan