Handla om

  • Skillnader och likheter mellan internationella kulturer tenderar att utlösa dig.
  • Du har entreprenörskap i ditt blod och ser globala affärsmöjligheter.
  • Under dina studier är du villig att ta tag i din resväska och studera utomlands.
  • Med många verktyg, modeller och mycket träning kommer du att kunna utveckla kommersiella aktiviteter överallt i världen.
  • Unikt i denna studie är att du kan lägga till kinesiska i din läroplan.
  • Är Asien inte ditt huvudfokus? Varför inte välja tyska, spanska, franska eller holländska?

Fas 1

Under det första året kommer vi att fokusera på att bygga dina affärsgrunder genom kurser som internationell handel, interkulturell kommunikation, global ekonomi, marknadsföring och tillväxtmarknader. Utöver dessa obligatoriska kurser väljer du ett främmande språk: tyska, franska, spanska, kinesiska eller nederländska. Vi erbjuder inte språken i dina drömmar? Inget problem, du kan studera ett valfritt språk med en annan certifierad språkinstitution och vi lägger till det i ditt examensbevis.

Fas 2

Den första terminen av ditt andra år fokuserar på ledarskap, ekonomisk förvaltning, entreprenörskap och tillväxtmarknader. Under årskursen "International Project" går andraårsstudenter utomlands till en dynamisk stad för att analysera den lokala kulturen, arbeta med ett gränsöverskridande projekt och titta på möjligheter att exportera en unik affärsmodell. Under andra terminen studerar du en termin utomlands på ett av våra partner universitet runt om i världen.

Fas 3

Ditt tredje år består av kurser i första terminen med fokus på övning och fall för verkliga företag, följt av en andra termin utomlands för din praktik. Under denna 3 månaders praktik utomlands arbetar du med olika internationella projekt för riktiga kunder.

Praktiska kurser

Under det första året är affärsspelet ditt första test för att utföra den teoretiska kunskapen. Under det andra året får du en smak av hur verksamheten sker utomlands. Slutligen, när du studerar utomlands under det sista året blir du nedsänkt i en helt annan miljö.

Under det tredje året är du utomlands i 12 veckor på en internationell praktikplats. Några av våra partners i utbildning erbjuder stora praktikplatser i Europa och Sydafrika. Flandern Investering

Personlig coaching

Du kan alltid räkna med personlig rådgivning och coaching på Thomas More. Programchefen Astrid Druyts hjälper dig att svara på alla dina frågor relaterade till ditt ämnesområde. Alla frågor relaterade till ditt individuella studieprogram, undantag eller krediter kan adresseras till studierådgivaren Pierre Vermeulen.

Dina föreläsare kommer alltid att vara tillgängliga för att ge råd eller svara på dina frågor. Tveka inte att kontakta dem via e-post.

Gå International

På International Business

Vår handelshögskola har samarbetat med flera högkvalitativa universitet över hela världen. Några av möjligheterna är Quimper och Paris (Frankrike), Sevilla (Spanien), Eindhoven (Nederländerna), Vilnius (Litauen), Budapest (Ungern), Bloemfontein (Sydafrika), Daejeon (Sydkorea), Chile, Mexiko, Kina , Taiwan eller Kuala Lumpur (Malaysia).

Hitta ett jobb

Efter examen kommer världen att vara vid dina fötter. Både små och medelstora företag och multinationella företag med internationella ambitioner är potentiella arbetsgivare. Med bra utbildning i internationellt entreprenörskap startar några av våra studenter till och med eget företag. Förra året vann en Thomas More-alumnus ett pris för årets bästa uppstart.

Rådgivning eller rådgivande funktioner för företag som länkar investerare till olika kulturer ligger också inom räckhåll. Några exempel på potentiella arbetsgivare: Bryssel flygplats, DB Schenker, DHL, Flanders Investment

Program undervisas på:
  • Engelska
Thomas More University of Applied Sciences

Se 13 fler kurser från Thomas More University of Applied Sciences »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
3 år
Heltid
Pris
6,100 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum