Fakulteten för Institutionen för inredningsarkitektur och miljödesign har för avsikt att utbilda studenter genom skillnad i undervisning och forskning samt uppmuntran till innovativa projekt. Läroplanen syntetiserar de konstnärliga, tekniska, kulturella, sociala och mänskliga aspekterna av inredningen och gör det möjligt för elever att förvärva både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter och tillämpa dem på designprojekt. Avdelningen examinerar yrkesverksamma som uppfattar designprocessen holistiskt och kan bygga tvärvetenskapliga relationer i hela sin yrkesutbildning.

Varför studera vid Bilkent University


Bilkent University grundades för att skapa en miljö för lärande och intellektuell tillväxt som omfattar vetenskap, teknik, humaniora och konsten.


Bilkent erbjuder en stimulerande lärmiljö och en färgstark social atmosfär. Dess omfattande campus ger en bekväm bas för akademiska studier och extracurricular involvering samtidigt som man har fördelarna med att vara nära en blomstrande storstad. Studenterna kan pendla till campus via det kostnadsfria transportsystemet.


Bilkent University har nyligen rankats 54 i 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Enligt ISI Citation Indexes fortsätter Bilkent att ranka högt i Turkiet i ett antal publicerade papper per fakultetsmedlem och rankas högt internationellt.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 21 fler kurser från Bilkent University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
4 år
Heltid
Pris
14,500 USD
per år.
Deadline
Juli 17, 2020
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Maj 2024
Sista anmälningsdag
Juli 17, 2020

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Juli 17, 2020
Slutdatum
Maj 2024