Bachelor i hållbar innovativ ekonomi

Irkutsk National Research Technical University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i hållbar innovativ ekonomi

Irkutsk National Research Technical University

Programöversikt och mål

Kandidatprogrammet " Hållbar innovativ ekonomi " på engelska språket syftar till att utbilda högkvalificerade ekonomer och chefer för ledande världsföretag, statliga myndigheter, forskningscentra och universitet. Programmet integrerar grundläggande utbildning inom områdena modern ekonomisk teori, matematik, informationshanteringsteknik, statistik, ekonometri med innovation och ekologisk bias. Vi lär våra elever att vara effektiva och effektiva samt att söka optimala lösningar. Innovationer inom ekonomi har ett högt mervärde och ska göra ett genombrott i industrin 4.0. Ekologiskt tillvägagångssätt i ekonomin underlättar återställandet av förnybara resurser och ökad effektivitet i samhällen, företagen, städerna och världsekonomin som helhet.

Vi utbildar specialister som kan genomföra ekonomisk analys, utvärdera risker och lösningsmöjligheter, uppskatta ekonomisk effektivitet i projekt och program. uppskatta innovations potential och tillämpa dem på den verkliga ekonomiska sektorn äga förvaltningskunskap för att utveckla och genomföra en strategi utrustad med kunskap inom miljövänliga metoder inom ekonomi samt kompetent att dra nytta av ekologiska lösningar för återvinning av avfall, användning av återvinningsbart material, vattenrening, luftrening och "grön" teknik.

Programmet erbjuder att lära sig: matematisk analys; linjär algebra; sannolikhetsteori och matematisk statistik; Grundläggande av ekonomisk teori; mikroekonomi; makroekonomi; miljöekonomi; ekonometri; bokföring; social och ekonomisk statistik; innovativ ekonomi; institutionell ekonomi.

Karriärmöjligheter

Vår utbildning är känd för sin höga konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Dessutom ger två examensbevis och studentrörlighet ytterligare anställningsmöjligheter hos stora företag inklusive dem i Kina eller Indien. Våra kandidater kommer att kunna göra en operatör hos de globala transnationella företagen, öppna egna företag och utveckla det såväl som att arbeta för statliga organ för att genomföra förvärvad kunskap och strategier i den ekonomiska politiken i deras region eller land.

Studera utomlands

Programmet ger möjlighet att tillbringa ett halvår eller ett års utbildning på ett av de ledande universiteten i Kina eller Indien. Utbytesstudenter kommer att utbildas i engelska medieprogram som täcker de kinesiska eller indiska ekonomiska metoderna för att utforska struktur och särdrag hos värdländernas ekonomiska modeller.

Dessutom ger programmet möjlighet att lära sig ett annat främmande språk.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad February 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
150,000 RUB
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Irkutsk, Irkutsk Oblast
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ryssland - Irkutsk, Irkutsk Oblast
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan