Read the Official Description

Fotografering kan samtidigt skapa en värld av fakta, fantasi, fiktion och drömmar. Vi uppmanar våra elever att uttrycka sina idéer genom de medel som erbjuds av detta kreativa utlopp. vi lär dem hur man använder det visuella designspråket för fotografering med analoga och digitala tekniska verktyg.

Vi visar våra studenter de rätta teknikerna, tekniska innovationerna och gör det möjligt för dem att utnyttja möjligheterna för denna konstform med säkerhet. Under praktiskt arbete kommer de att uppleva att arbeta individuellt eller i ett lag och lära sig att ställa sin mark på sin valda väg, låta bli kreativ fotografi, fotofotografi eller fotojournalistik. Kritiskt tänkande blir naturligt för våra studenter och de uttrycker sina egna och andras konstnärliga aktiviteter muntligt för att kunna delta i de pågående nationella och internationella diskurserna.

Fotografering kan samtidigt skapa en värld av fakta, fantasi, fiktion och drömmar.

PROGRAMMET ÄR DESIGNET FÖR DIG

Om du är intresserad av visuell kommunikation och vill visa andra hur du ser världen genom din lins. De ideala kandidaterna har en mogen kritisk känsla, tycker om att arbeta i lag, och deras ögon söker alltid efter möjliga ämnen och bilder.

HUVUDÄMNEN:

fotografisk design (kreativ, konceptuell, porträtt, dokumentär, experimentell, press och mode); kreativ design; studio praktik; fotografihistoria fotografiska tekniker; konstnärlig tolkning; studier i filosofi; samtida visuell kommunikation; media studier; reportage genrer

inriktningar:

  • Konstnärlig fotografi
  • bildjournalistik

Specialiseringar lanseras endast om minst 9 studenter vill gå med i specialiseringen.

KARRIÄRMÖJLIGHETER:

- Fotograf på olika specialområden inom fotografi och visuellt media
- oberoende konstnär och / eller privat entreprenör
- i redaktionella kontor
- fotojournalist
- modejournalist

Kvalificering som specificerad i examensbeviset:

Fotograf

Chef för programmet:

Luca Gőbölyös DLA, docent, Balogh Rudolf Prisbelönt fotograf

"Vi lever i en diktatur av bilder ... Föreställ dig att designen och dess tekniska verktyg långsamt blir tillgängliga för nästan alla. Miljoner bilder tas varje sekund över hela världen. Denna enorma mängd bilder har helt förändrat användningen av dessa bilder, även vår inställning till dem. Det speglar den oupplösliga kraften av fotografering samtidigt. För att kunna styra denna typ av kraft måste vi hitta rätt och effektivaste sätt och verktyg för bildskapande. Det här är vad vi ska göra här ... "Gábor Gerhes Munkácsy Mihály Prisbelönta Visual Artist, Lärare för Fotografi

"Jag väljer METU och dess fotoprogram, eftersom det är ett mycket dynamiskt program som gör det möjligt för elever att utveckla och förbättra på fotografiska fält. Detta program kvalificerar sig högt på internationell nivå och jag är glad att vara en av eleverna i Budapest Metropolitan University ."

Naghmeh Karimaei, från Iran

Program taught in:
Engelska
Ungerska

See 11 more programs offered by Budapest Metropolitan University »

Last updated May 15, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
6 terminer
Heltid
Pris
3,150 EUR
per termin för studenter utanför EU 2300 € / semester för EU-studenter
Deadline
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum

Welcome to Budapest Metropolitan University