Bachelor i arkitektur

Allmänt

Programbeskrivning

Arkitekturprogrammet på Hasan Kalyoncu University omfattar konsten att göra. Vi är engagerade i den traditionella rollen som utövare och mästerbyggare: att designa och bygga byggnader som bidrar till samhället och berika människors liv. I detta syfte främjar läroplanen forskning och design baserad på kopplingar mellan konceptuella ramar och arkitekturens materiella karaktär. Genom strikta undersökningar av historia, teori och materialkultur i den byggda miljön engagerar studenter designen som en fusion av konsten och vetenskapen om byggnad.

HKU ger en underbar miljö för arkitektonisk utbildning. Eleverna upplever kulturell rikedom och ett mångsidigt tapet av både traditionella och moderna byggnader. De lär sig om de möjligheter och ansvar som ligger till grund för arkitektens roll som skapare av den byggda miljön, samtidigt som man upptäcker arkitekturens djupa inverkan på individer, samhällen och samhällen.

Fakulteten representerar ett brett spektrum av intressen och expertis, vilket ger insikt och verklighet i den studiobaserade utbildningen. Programmet erbjuder också möjligheter att engagera sig i olika kulturer och byggnadstraditioner genom resorbaserat lärande i nationella och internationella miljöer.

Fokusera på de materiella och materiella realiteterna i design och byggnad är våra elever utbildade att tänka kritiskt för att formulera en välgrundad position inom arkitektur som förbereder dem att bli ledare inom fältet. I slutändan ger programmet kandidater med inblick, färdigheter och perspektiv för att driva meningsfulla karriärer inom arkitektur och design.

Förkunskapskrav

Steg 1: Ansökningsförfarande

Sökanden måste lämna in följande dokument genom att ladda upp dem till onlineapplikationsportalen.

 • Ansökningsblankett
 • Kopia av fotosidan (erna) på ditt pass
 • Gymnasieexamen
 • High School Transcript
 • Universitetsekvivalenscertifikat

Steg 2: Applikationsprocessen

 • Förskottsbetalning för att få godkännandebrev
  • (Visa obligatoriska länder måste betala total administrationskostnad)
  • (Visa ej obligatoriska länder måste betala 200 $)
 • Förberedelse av godkännandebrev

Steg 3: Registreringsprocess

 • 6 fotografi
 • Registrering och Orientering
 • Bostads- och turkisk ID-kortregistrering

Turkiska språkkrav

Språkprogram.

 • TÖMER certifikat

Avgifter och finansiering

Du kan betala din studieavgift genom direktdebitering, betalkort, kreditkort, check, banköverföring. Du kan också vara berättigad till ett studielån för att hjälpa dig att betala dina avgifter.

Kandidat (per år): 5.000 $

Budgetering

Du måste budgetera minst $ 300 / mount för levnadskostnad.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Hasan Kalyoncu University of different religions, languages, races, cultures, and civilizations are blended in Gaziantep, a major crossroads of the historic Silk Road, started a new life as a college- ... Läs mer

Hasan Kalyoncu University of different religions, languages, races, cultures, and civilizations are blended in Gaziantep, a major crossroads of the historic Silk Road, started a new life as a college-oriented in terms of “education, research, and innovation”. Läs mindre