Read the Official Description

Arkitektur

Arkitekturprogrammet för Bahçeşehir University syftar till att erbjuda studenterna en akademisk miljö för kommunikation, frihet och tillgång till kunskap, vilket ger ett medium där de kan förvärva utrustning, erfarenhet, förmåga och färdigheter för att skapa en arkitektur som är samtida, universell och lyhörd grundläggande problem och frågor som mänskliga krav, konstruktion, konst och natur / fysisk miljö.

Inom läroplanen ingår kurser om design, historia, teori, byggteknik, kulturell / miljömässig hållbarhet, kommunikationsmedia, stadsstudier och institutionella valfria ämnen samt kurser inom tvärvetenskapliga områden.

Programmets koncept och struktur syftar till att skapa medvetenhet om villkoren och normerna inom vilken arkitekturen bildas samtidigt som studenten utvecklar elevernas färdigheter för kritiskt tänkande, utvärdering, användning av alternativa vägar som viktiga delar av utbildningen. lärande / undervisningsprocess.

Bahçeşehir-campus på centrala platser i Istanbul, Berlin och Rom, skapa inställningar där de kulturella möjligheterna i stadskärnan, olika dimensioner av arkitektur och utbildning existerar på gemensamma grunder med universitetets faciliteter. Dessutom uppmanas att utforska världsstäder och arkitektur som en metod för lärande / undervisning genom resor, sommar / vinterskola och utbytesprogram.

Kurskonstruktion med krediter

  • TR-märkta kurser undervisas på turkiska.
  • EN-kurser undervisas på engelska.
  • Där märkte TR-EN en del av kurser på både engelska och turkiska.

Program taught in:
Engelska

See 27 more programs offered by Bahcesehir University »

Last updated February 13, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
8 terminer
Heltid
Pris
7,900 USD
Undervisningsavgift för internationella studenter (4 år): 7 900 USD per år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum