Read the Official Description

Royal University for Women" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/43/43549_rsz_cad_20_0.jpg" alt="Royal University for Women" />

Från detta akademiska årskollegium

Kategorin av kurser som lärs ut omfattar arkitekturens grundläggande kurser, arkitekturens stora krav, arkitekturval och stora stödkurser och liberalkonstkurser, enligt riktlinjerna för NAAB (National Architectural Accreditation Board).

En praktikplan hjälper eleverna att utforska yrkesverksamma inom området och det slutliga projektet kommer att göra det möjligt för dig att göra ett projekt från koncept till slutprodukt med hjälp av teori och design som lärt sig i programmet. Arkitektoniskt designprogram gör det möjligt för elever att utveckla sina kvaliteter och färdigheter som är relevanta för omedelbar anställning.

Programmet kommer också att hjälpa dem att förstå metoderna för undersökning och förberedelse av kortet för ett designprojekt och ge adekvat kunskap om byggnadsindustrin, organisationer, föreskrifter och förfaranden som är inblandade i att översätta designkoncept till byggnader och integrera planer i övergripande planering. Detta kommer också att göra det möjligt för studenter att förbereda sig för en rad olika karriärer i framtiden inom forskning och undervisning.

Royal University for Women" src="//cdn03.masterstudies.com/element_db/43/43539_Dorm_Pic_0.jpg" alt="Royal University for Women" />

Program taught in:
Engelska
Last updated June 14, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum