Bachelor i Studio Art

Colby-Sawyer College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i Studio Art

Colby-Sawyer College

Gör dina konstnärliga drömmar till en professionell verklighet

Blanda färg , skugga och textur för att skapa en ljus framtid med en grad i studiekonst.

Välj BA-examen för en djupt arbetande kunskap om bildkonst med möjlighet att utforska en rad karriärmöjligheter. Välj BFA-graden för en intensiv studie av bildkonst som kommer att förbereda dig för en karriär som professionell konstnär. Båda alternativen bygger dina kreativa och kritiska tänkande färdigheter utöver studieteknik och tekniska färdigheter.

Välj mellan koncentrationer i keramik, teckning, grafisk design, måleri, fotografi, printmaking och skulptur och experimentera utanför din koncentration för att få en bredare kunskap om konsten.

Minor i konsthistoria, grafisk design och studiekonst kan kombineras med något studieprogram för att ge en rik förståelse för historisk och samtida konst till alla större. Komplettera dina studier med dans-, teater- och musikklasser.

Ett nytt hem för konsten

Med sin rymliga och moderna design lovar det nya Center for Art Design att berika de kulturella och konstnärliga upplevelserna hos studenter, alumner, fakulteter, personal och det större samhället. Det 15 000 kvadratmeter stora utrymmet öppnade hösten 2017 och erbjuder studior, en toppmodern svart boxteater och ett konstgalleri med utsikt över Mount Kearsarge samt fakultetskontor och utomhusområden.

Där talang uppfyller förberedelser

Att studera konsten på Colby-Sawyer är en multidimensionell upplevelse som kombinerar din kreativa talang med professionell förberedelse och möjligheter att lära dig tillsammans med begåvade lärare och gästartister.

En självvalad praktikplats ger dig praktisk erfarenhet i konstvärlden, medan studentutställningar i vårt campusgalleri låter dig dela din konst med allmänheten. Ditt Capstone-projekt, en kulmination av ditt arbete på Colby-Sawyer , fungerar som din professionella portfölj när du examinerar.

Resor till stora gallerier och museer, såväl som privata och professionella konststudior, tar dig nära stora konstverk och den kreativa processen. Stora konstutställningar på campus och ett långvarigt förhållande med Fulbright-kommissionen ger kända, framväxande och spännande nationella och internationella konstnärer rätt till din dörr.

Uttryck dig själv utanför klassrummet

Ansluta sig till en studentledd klubb eller organisation med inriktning på bild- och bildkonst att ansluta sig till andra studenter intresserade av kreativt uttryck. Gör din scen debut med Colby-Sawyer Players, jam ut med Vocally Charged a Capella-grupp eller utbyta stora idéer med andra artister i Guild of Artistic Thinkers (GOAT) .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - New London, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - New London, New Hampshire
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan