Läs den officiella beskrivningen

Public relations

Bahçeşehir University Public Relations Department syftar till att utbilda kommunikationsproffs som specialiserar sig på alla områden av PR, vilket är en av de grundläggande funktionerna i modern ledning inom en rad områden som innefattar företags kommunikation och ryktehantering. Våra studenter specialiserar sig i olika implementeringar av PR, skriftlig kvalitativ och kvantitativ forskningsteknik, digital kommunikation design, kundhantering och många andra ämnen, utöver sina grundläggande kurser. Workshops och projektstudier förbättrar våra elevernas praktiska färdigheter. På grund av våra kontakter med många företag och stiftelser kan våra studenter träffa, diskutera och nätverk med viktiga och berömda personer inom sina områden.

Praktikprogram, som vår avdelning betonar, har etablerats med inhemska och utländska företag. Vår avdelning analyserar branschens behov och utbildar eleverna att uppfylla dem genom att erbjuda praktik och karriärmöjligheter till våra studenter genom partnerskap och kontakter. Också våra studenter presenteras med möjligheter att träffa framgångsrika ägare av PR-organ ansikte mot ansikte och att lära av dem. För att stödja våra förbindelser med icke-statliga organisationer, byråer och företag inom branschen, gör våra fjärdeåriga studenter presentationer till dessa företag genom att förbereda projekt och visa sina användningar och värderingar. Dessa projekt vinner ofta utmärkelser på många tävlingar, däribland TUHID och AYDIN DOĞAN Young Communication Professionals Competition efter att ha fått utvärdering från experter på sina egna områden.

Våra kandidater kan arbeta som varumärkeschefer och PR-experter i reklambyråer, PR-företag, medieplanering och köpföretag, politiska partier, icke-statliga organisationer, inhemska byråer och i många andra företag. Våra kandidater kan också hitta karriär / jobbmöjligheter i nationella och internationella företag som PR och strategiska kommunikationsspecialister.

Kurskonstruktion med krediter

  • TR-märkta kurser undervisas på turkiska.
  • EN-kurser undervisas på engelska.
  • Där märkte TR-EN en del av kurser på både engelska och turkiska.

Program undervisas på:
Engelska

Se 27 fler kurser från Bahcesehir University »

Senast uppdaterad February 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
8 terminer
Heltid
Pris
5,530 USD
Undervisningsavgift för internationella studenter (4 år): 7 900 USD per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum