Bachelor i Management Human Factor

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

värdepapper


intermediär/>

Analyst University Human Resources Management (3 år)


änden/>

Bachelor i Management of Human Factor (4 år)

Curriculum godkännande genom resolution minister 227/14 Anmärkning ME NO-2017-025.452.896-APN-DNGU # ME

Modalitet. karriär Grade

EAN posten är fritt även om sökanden måste uppfylla följande behörighet:

 • Intervju med pedagogisk konsult.
 • Professionella incumbencies bistånd prata med chefen för Race.
 • Ge institutionellt presentation av kanslern.
 • Deltagande entré kurs: Introduktion till Management Science
 • Utöver de krav på dokumentation som fastställs i reglerna


överväganden/>

Corporate Human Factor Ledningen måste ha känslighet för att diagnostisera organisationskultur och klimatet; förmåga att förstå den institutionella policy på sin humankapital, nivåer av förmåga, potential och behöver förändring; förmåga att generera åtgärder som stärker deltagande och engagemang av dess mänskliga faktorn till tillväxten av organisationen.

EAN erbjuder en läroplan för tekniker och akademiker i hantering av Human Factor legitimerade av en rådgivande rådet företag åtagit sig att den institutionella projektet. Lärarna har omfattande utbildning och erfarenhet och är utbildade i att hantera pedagogiska strategier för att främja kompetensutveckling. Praktisk utbildning av studenter sätts i kraft genom att analysera verkliga fall av företag i samband med EAN, utsätta sina problem för behandling inom ramen för ämnena.

pre ateneos yrkesverksamma inom företag och diskussioner med experter från Management Sciences praxis genomförs.


Tillämpningsområdet för avdelning/>


Tillämpningsområdet för avdelning: UNIVERSITY ANALYTIKER Human Resource Management/>

 • Tolka och tillämpa arbetskraft, konventionell och interna rättsliga normer som gäller arbetsrätt, social trygghet och arbetsvillkor och miljö såsom administrativa bestämmelser som krävs för att hantera de mänskliga resurserna i organisationer.
 • Genomföra registreringar och juridiska administrativa kretsar kopplade till rekrytering och utbetalning av personalens löner som de anställda.
 • Gestional generera information från data som hänför sig till administration, planering och utveckling av mänskliga resurser.
 • Identifiera behov, design, samordna och utvärdera utbildningsprogram mänskliga resurser.
 • Utför arbetsbeskrivningar och utveckling av yrkesprofiler.
 • Internt eller externt för att råda organisationer om positionering och ompositionering av mänskliga resurser i enlighet med de kunskaper som krävs för att uppnå affärsmålen.
 • Utforma och administrera lämpliga ersättningssystemen och ytterligare fördelar för organisationens strategi, utveckling av mänskliga resurser och verksamhet.
 • Delta i utvecklingen av karriärplanering i organisationer.
 • Förebygga och lösa konflikter i enskilda och grupparbetsmarknadsrelationer i organisatorisk miljö.


Tillämpningsområdet för avdelning: Examen i HANTERING AV mänskliga faktorn/>

 • Välj, organisera och hantera mänskliga resurser i organisationer av olika slag, aktivitet och storlek, integreras i hans målningar körning eller personal.
 • Deltar ur mänskliga resurser i utvecklingen av nya företag, både i tillverkning och tjänster, som en del av samma eller som en medlem av en sådan organisation eller som fristående konsult.
 • Guide befintliga företag mot tillväxt, utveckla dem att hitta nya affärsmöjligheter genom strategisk engagemang av dess mänskliga faktorn, som medlem av sådana organisationer eller som fristående konsult.


studieplan/>

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Läs mer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Läs mindre
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Mer Mindre