Bachelor i Liberal Studies

Allmänt

6 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Kurser

Grundkurser är indelade i kärnkurser och specialiseringskurser (relevant för större eller mindre). Valfria kan väljas från valfri kursplan som erbjuds på grundnivå. Specialiseringskurser är schemalagda baserat på anmälningar och är kanske inte tillgängliga på alla campus. Specialiserade kurser är tillgängliga för alla studenter som valfria. Studenter rekommenderas att genomföra kurser och få poäng på högsta möjliga nivå.

Programkrav

  • Totalt 180 högskolepoäng
  • Valfria 180 hp / 36 kurser

Att byta till ett annat program när studierna har startat är möjlig så länge som programkraven är uppfyllda i slutet av studierna. Därför bör beslutet att byta ske så tidigt som möjligt för att undvika att inte uppfylla programkraven inom den planerade varaktigheten.

Förkunskapskrav

  • Kunskaper i engelska (se antagningssektionen för mer information).
  • Examensbevis som ger tillgång till högre utbildning i ursprungslandet.

Studenter som är 17 eller äldre som har avslutat mindre än 12 års formell utbildning och som inte har ett gymnasieexamen som ger tillgång till högre utbildning i ursprungslandet bör tjäna upp till ytterligare 60 högskolepoäng i programmet för grundutbildning.

Karriärperspektiv

Våra studieprogram och kurser är karriärorienterade och ger studenter hög flexibilitet under hela grundutbildningen. Studenterna fokuserar på ett brett spektrum av specialiserade ämnen och är utrustade med nödvändiga färdigheter och kunskaper för att lyckas i dagens globala ekonomi och är beredda på ett brett utbud av professionell utveckling och karriärmöjligheter.

Grundutbildningsprogram är ett utmärkt val för nyutbildade gymnasieutbildare såväl som för universitets- och universitetsöverföringsstudenter som vill se deras anställbarhet på dagens arbetsmarknad öka genom att delta i rigorösa och akademiskt utmanande grundutbildningar för att få en relevant akademisk kvalifikation inom området av liberal arts.

Efter examen startar eller främjar studenter huvudsakligen sina karriärer med inträde på nationella och multinationella företag och organisationer i olika ekonomiska sektorer. Studenter kan också välja att fortsätta sina studier utan avbrott i nästan något av våra andra grund- och forskarutbildningar för att ytterligare förbättra sina karriärmöjligheter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Läs mer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Läs mindre
Barcelona , bryssel , madrid , Zurich , Tokyo , antwerpen + 5 Mer Mindre