Bachelor PR

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor PR

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Tre års kandidatexamen eller kombineras i form av

FOKUS STUDIER

PR är ackrediterad som specialiserat sig på området "offentlig administration och PR". School profil svarar på den ökande betydelsen av kommunikation och påverka samhället. Förbi profilering och PR specialisering skapar förutsättningar för kvalificerat arbete inom kommunikation och påverka samhället på alla nivåer. Utexaminerade kommer att tillämpas endast i företag som specialiserat sig på dessa aktiviteter, men även i media, institutioner statliga och lokala myndigheter, regionala och lokala institutioner, politiska partier, etc.

profil ämnen

  • Teori och praktik inom PR
  • Analys av medieinnehåll
  • mediekommunikation
  • marknadskommunikation
  • Genesis och stiftelser PR
  • marknadsföring Basics

GRADUATE PROFIL

Akademiker har möjlighet att tillämpa studiet av förvärvade kunskaper och färdigheter i offentliga förvaltningsorganen i Tjeckien, EU och andra internationella organisationer (FN, Europarådet, Nato, OECD, etc.) och i kommunikation med allmänheten av företag med inriktning på PR-aktiviteter, reklambyråer eller medier.

Department of Public Relations och kommunikation

Department of Public Relations och kommunikation deltar i undervisningen grund- och magisterprogram i både heltid och i de kombinerade studierna. Den huvudsakliga verksamheten är ansvarig för utbildningen "Public Administration and Public Relations."

I masterprogrammet avdelningen erbjuder studien statsvetenskap och politiska Marketing. Studien är fokus avsedd för dem som vill dominera inte bara de teoretiska principerna för mediekommunikation i det moderna samhället, men också att få praktisk erfarenhet från fältet för arbete inom offentlig förvaltning, politiska partier, medborgarorganisationer eller organ eller PR-företag. Institutionen är också involverad i undervisningen i vissa ämnen för vidare specialisering (PR inom offentlig förvaltning, sociologi och informationssamhället).

Avdelningen utvecklar kontakter med praktiken odlas och samarbete med andra länder.

Denna skola erbjuder program i:
  • Tjeck


Senast uppdaterad November 16, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Tjeckien - Prague, Prague
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Tjeckien - Prague, Prague
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan