Bachelor of Social Sciences

Felician University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Social Sciences

Felician University

Program

Utöka gränserna för ett enda studiefält när du väljer en examen i Sociala och beteendevetenskaper. Detta program är en tvärvetenskaplig huvudämne som omfattar ett brett spektrum av fält och discipliner inklusive sociologi, psykologi, antropologi, ekonomi, historia, affärer, statsvetenskap och straffrätt

Sevärdheter

Huvudpersonen är avsiktligt flexibel så att du med hjälp av din rådgivare kan utforma ett program som tjänar dina intressen eller låter dig förbereda dig för en karriär som kräver ett brett spektrum av kunskaper. De färdigheter du förvärvar kommer också att förbereda dig för professionella program som socialt arbete, juridik och medicin.

Skaffa en stark kunskapsbas inom ett fokusområde och utveckla kompetens inom forskning, kommunikation, kritiskt tänkande, analys och interpersonella färdigheter. Utveckla en förståelse för individ och gruppbeteende när du lär dig att analysera och ta itu med sociala problem i en snabbt föränderlig värld.

Utveckla marknadsförbara färdigheter

Dynamisk utveckling. Studera hur människor och grupper växer och förändras över tiden. Lär dig att utveckla teorier som anpassar sig till förändringar i kultur och miljö.

Yrkesetik. Undersök situationsetiken inom organisationer och grupper och lär dig att behålla din egen professionella integritet när du utför forskning.

Dataanalys. Använd statistik som en hoppa av punkt för din forskning, särskilt när du försöker analysera de ekonomiska konsekvenserna av ett beslut eller ett konsekvent beteende.

Presentation och skrivförmåga. Uttryck resultaten av din forskning i artiklar och lär dig att presentera dina resultat vid konferenser och konventioner.

Kritiskt tänkande och problemlösande färdigheter. Se mönster och subtila förändringar i riktning som uppstår under forskningsprojekt och lär dig att anpassa dina idéer.

Projektledningskunskaper. Lär dig att samordna andra forskares insatser för att effektivt sammanställa forskningsdata. Applicera dessa färdigheter i företagslivet för att analysera effektiviteten av projektledningssystem och rutiner inom klientorganisationer.

Interpersonella kommunikationsförmåga. Kommunicera över språk och kulturella hinder och studera effekterna av kommunikation mellan människor.

Karriärmöjligheter

Med en BA i sociala och beteendevetenskaper kan du bedriva ett brett utbud av karriär. Inom samhällsvetenskapsområdet:

  • marknadsanalytiker
  • Forskningsassistent
  • Kravjusterare
  • Management trainee
  • educational assistent
  • Akademisk rådgivare
  • Arbetsplats specialist
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
- Stipendier finns.
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Rutherford, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Rutherford, New Jersey
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan