Bachelor of Science i teknik

The University of Tennessee at Martin

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Science i teknik

The University of Tennessee at Martin

Institutionen för teknik College of Engineering och naturvetenskap vid University of Tennessee på Martin erbjuder en Bachelor of Science i teknisk

Programmet

  • Innehåller konstruktion och konkurrenskraftig lagarbete hela läroplanen - ger små klasstorlekar, personlig uppmärksamhet från lärare och personal, och möjlighet för en hands-on teknik pedagogisk erfarenhet; - Genomförs med en kursschema som är taylored till behoven hos den enskilde studenten, med personlig rådgivning hela pedagogisk erfarenhet.

Koncentrationer

anläggningsarbeten

Anläggning designar och övervakar byggandet av den fysiska och naturligt byggda miljön, med verk såsom broar, vägar, kanaler, dammar, byggnader, flygplatser, tunnlar och andra stora anläggningar. Anläggningsarbeten är en av de äldsta ingenjörsdiscipliner som kan kategoriseras i flera subdiscipliner, inklusive konstruktion, miljö, transport, strukturella, geoteknik och vattenresursteknik. Våra studenter arbetar för regeringen, staten, eller kommunens myndigheter eller privata ingenjörsbyråer.

elektroteknik

Elektroteknik är en teknisk disciplin som designar, utvecklar, testar och övervakar tillverkningen av elektriska och elektroniska produkter, inklusive elmotorer, belysning, ledningar i byggnader, radar, datorer, hemelektronik, flygplan och telefoner. För närvarande många elingenjörer arbetar också i områden med dator design och programmering. Elektroteknik kan delas in i flera under discipliner, inklusive makt, kontroll, signalbehandling, telekommunikation, elektronisk och elektromagnetisk teknik. Våra studenter arbetar för lokala och regionala kraftbolag, försvarsindustrier, elektroniska designföretag eller inom tillverkningsrelaterade bolag.

industriteknik

Industriell är en teknisk disciplin som studier och bestämmer de mest effektiva sätten att maximera effektiviteten i produktionen och tjänster, inklusive finansiell planering och kostnadsanalys, förvaltning av organisation, produktkrav, tillverkning design och informationssystem. Liknande fält inkluderar Operations Research, Management Science, Financial Engineering, Supply Chain, Manufacturing Engineering och Engineering Management. Våra studenter arbetar för tillverkande företag både på regional och nationell nivå.

Mekanik

Maskinteknik är en teknisk disciplin som designar, utvecklar, tillverkar och testar maskiner, motorer, verktyg och mekaniska system, inklusive förbränningsmotorer, ång- och gasturbiner, verktygsmaskiner, motorfordon, flygplan, robotar och luftkonditioneringsutrustning . Verkstadsindustrin är en av bredast av tekniska discipliner. Det kräver en gedigen förståelse för centrala begrepp, inklusive mekanik, kinematik, termodynamik och energi. Våra studenter arbetar för försvarsleverantörer, tillverkningsföretag, bil konstruerar och levererar och privata ingenjörsföretag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Martin, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Martin, Tennessee
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan