Bachelor of Science i geovetenskap

The University of Tennessee at Martin

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Science i geovetenskap

The University of Tennessee at Martin

Ministeriet för jordbruk, geovetenskaper och naturresurser vid University of Tennessee på Martin erbjuder en Bachelor of Science examen i Geoscience. Studenter som vill driva denna examen kan välja mellan tre koncentrationer:

geografi - Kartläggning studien och av de platser, egenskaper, rumsliga fördelningar, transformationer, och samspelet mellan jordens miljö och mänskliga fenomen.

  • Geographists arbeta som klimatologer, meteorologer, miljöansvariga, stads- och regionplanerare, militär underrättelseofficerare, kartografer, satellit bildanalytiker och mer
  • Detta är en strukturerad-men-flexibel läroplan som består av världens regional, läkarundersökning, kulturellt, tillämpad och teknisk Geografi kurser;
  • En mindre från en annan disciplin, såsom geologi, historia, eller datavetenskap, beroende på individuella intressen och lång termer planer;

geologi - Studiet av de material och processer som har format jordens fysiska yta och interiör.

Som forskare, kommer du hypotes och analysera komplexa geologiska processer. Du kommer att studera fenomen som vulkaner, jordbävningar, översvämningar och glaciärer för att se hur de har gett form åt jordens stora berg och bördiga prärien. Stenar och fossiler ger dig ledtrådar till lokaler för naturresurser och de sätt på vilka geovetare kan hjälpa samhället att hantera naturkatastrofer.

Som en upptäckare, kommer du att delta i fältexpeditioner i hela Tennessee, andra regioner i Nordamerika, och har möjlighet att resa utomlands för att uppleva geologiska processer firsthand och där de uppstår. Studiebesök till grottor, gruvor, berg, kusten och andra ställen kommer att utsätta dig för en värld som du ofta har sett, men kan aldrig riktigt känt.

Den Geoscience-Geologi examen koncentration vid University of Tennessee på Martin är utformad för att introducera studenterna till de många riken denna viktiga och dynamiska vetenskaplig disciplin. Vare sig det är genom en introduktionskurs på geologiska historia jorden eller en examensinriktad läroplan, studenter har möjlighet att lära sig om begrepp, processer och analystekniker som har verkliga relevans och professionella applikationer.

Meteorologi - Detta program är den enda av sitt slag i delstaten TN. Den är utformad för att utbilda studenter för en karriär inom de atmosfäriska vetenskaper och att komplettera sin utbildning i geosciences.This programmet är tillräckligt flexibelt för att låta eleverna utbildas i andra vägar för geovetenskap och samtidigt vara engagerade i en noggrann studie av grunderna i meteorologi. För de studenter som vill bedriva prognoser som en karriär, är denna koncentration grundlig tillräckligt för att förbereda dem för de bästa forskarutbildningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Martin, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Martin, Tennessee
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan