Bachelor of Science i biokemi

Allmänt

Programbeskrivning

Syftet med BS i biokemi programmet är att förbereda studenterna för hälsorelaterade professionella skolor, inklusive medicinsk, apotek, och tandläkarutbildningen, samt för tillträde till forskarutbildning i biokemi, molekylärbiologi och biologi. Studenter med en mångsidig bakgrund inom kemi och biokemi är redo att ta itu med utmaningarna i läkemedels- och bioteknikindustrin.

Kandidater av biokemi programmet har lämplig bakgrund för ett brett spektrum av yrken. De kan komma in professionella skolor (medicin, tandvård, optometri, apotek, etc.). De kan direkt arbeta i en mängd olika inställningar, inklusive toxikologiska laboratorier, läkemedelslaboratorier, och grundläggande forskningslaboratorier. Dessutom kombinerade kemi / biologi bakgrunds studenter kommer att utvecklas, i kombination med lämpliga utbildningar, kommer att positionera dem väl för att lära något av dessa ämnen i high school.

Det unika med denna examen är att förbereda eleverna att förstå biokemi celler, såsom metabolism, Cytokinetics och enzymkinetik. Studenter med denna grad är väl förberedda att ta itu med frågor om effekterna av ökande koncentrationer av några av komponenterna i moderna material (till exempel mjukgörare och polymerkomponenter) på fysiologi av olika arter. Elever upplever också grund forskning och skaffa sig färdigheter att presentera forskningsdata vid konferenser och i tidskrifter.

Examensuppgifter

Graden krav för BS i biokemi omfattar 120 hp med en GPA på minst 2,0. 30 av de senaste 60 poäng måste fyllas på IU Kokomo. Förutom kurser som krävs för campus omfattande allmänna läroplanen, måste eleverna tar kurser i kemi, biologi, biokemi, fysik, matematik och informatik. Följande kurser måste tas och lämpliga förutsättningar måste vara uppfyllda som anges i Academic Bulletin. Slutförande av denna grad kommer att uppfylla de grundläggande behörighetskraven för IU School of Medicine MD program.

Vilken typ av jobb kan jag få med denna grad?

Som en allmän regel, inte ett college stor inte förbereda dig för ett specifikt jobb. Istället låter det dig att utveckla färdigheter och förmågor i ditt område av intresse som kan tillämpas på ett brett spektrum av yrken inom detta område. Denna grad har många ockupations möjligheter inklusive jordbruk, utbildning, sjukvård och forskning laboratorie positioner och sjukvårdsorgan. Denna grad kan också förbereda dig för forskarskolan inklusive tandvård, medicin, yrkes- och sjukgymnastik för att nämna några.

Senast uppdaterad Sep 2016

Om skolan

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Läs mer

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Läs mindre
Kokomo , West Lafayette + 1 Mer Mindre