bachelor of redovisning

University of the Thai Chamber of Commerce

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

bachelor of redovisning

University of the Thai Chamber of Commerce

Bachelor redovisnings

&nbsp

Alla kurser som erbjuds på t han Bachelor of Bokföring (B.Acc.) Program ges på engelska av vår internationellt ackrediterade fakultet. The Bachelor redovisnings-programmet syftar till att på ett effektivt sätt ge våra studenter de grundläggande kunskaper som krävs för att inleda det yrke de valt.

&nbsp

På grund av en nära relation med den thailändska handelskammaren har vi förmånen att garantera lämpliga praktikplatser placeringar till studenter. Det är genom dessa praktikplatser upplevelser som eleverna kommer att lära sig att tillämpa sina klassrum teorin till verkliga situationer världens företag.

&nbsp

Som ett resultat, studerande i detta program blir mycket mer erfaren och väl förberedda för inträde i företag på en internationell nivå, särskilt i en sådan konkurrens och ständigt föränderlig miljö.

&nbsp

Varför redovisning?

  • Redovisning är en av de viktigaste faktorerna för framgång i verksamheten arenan
  • Genom att förstå redovisning kommer att fungera som ett effektivt verktyg för att förstå affärsutsikter
  • Redovisning är mer än bara siffror. Beslutsfattande genom hög nivå förvaltning kraftigt beroende på kvaliteten av uppgifter om räkenskaperna
  • En stark redovisning bakgrund är en värdefull tillgång som kommer att bidra till sådana karriärmål och måluppfyllelse

&nbsp

&nbsp

Programmål

  • Programmet tar hänsyn till en revisor 's roll för att upprätthålla register över finansiella transaktioner som påverkar organisationer, rapportera resultaten av verksamheten och informationsteknik i professionella tillämpningar
  • Programmet fokuserar på vissa aspekter av redovisning som gör det möjligt studenter att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en redovisning professionell
  • Studenterna kommer att bli en professionell inom det valda karriär och kan fortsätta vidare till högre utbildning

&nbsp

&nbsp

Vad får dig från B.Acc?
Investera din framtid i B.Acc programmet belöna dig med en utmanande upplevelse genom att öka dem akademiska kunskaper och för att uppnå en lovande karriär.

&nbsp

Genom att investera i Bachelor redovisnings-program, du "re investera i din framtid. Med den kunskap och erfarenhet en kommer att vinna på vårt B.Acc programmet kommer eleverna blir tillräckligt utrustade och beredda att möta näringslivet på internationell nivå och kommer att kunna konkurrera effektivt med andra i den här världen föränderlig och mycket konkurrenskraftigt företagsklimat .

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
2,935 EUR
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan