Bachelor of Psychology

Cornell College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Psychology

Cornell College

Varför studera psykologi vid Cornell?

Psykologi ger en stark förberedelse för framgång i en mängd olika områden på grund av de många viktiga lärandemål uppfylls av våra kurser:

  • Psykologi främjar kunskaper med designforskning och forskningsmetoder. Detta är en viktig färdighet för framgång i en rad olika forskningsberoende områden. Våra studenter är beredda att genomföra och förstå forskning på en hög nivå av förfining.
  • Psykologi främjar förståelse av människans tänkande, känslor och beteende (både normal och onormal). Att förstå komplexa mänskliga samspelet är en förutsättning för framgång på många arenor och våra elever är väl förberedda för denna utmaning.
  • Psykologi erbjuder bred exponering för mångfaldsfrågor. Att förstå och uppskatta mångfalden är en viktig del av meningsfulla interaktioner i allt mer skiftande lokala, regionala, nationella och globala miljöer.
  • Psykologi undersöker bidrag biologi till psykologiska frågor. Detta återspeglar ett av de många tvärskärningspunkterna av fältet. Psykologi förbereder eleverna att interagera med personal över många discipliner.

Psychology på OCAAT

Cornells En kurs i taget schema tillåter oss att använda lektionstid flexibelt för att passa motivet snarare än montering av föremål i styva 50-minuters lektioner. De flesta lektioner är en blandning av korta föreläsningar, filmklipp, demonstrationer och små gruppdiskussioner, men OCAAT gör andra sätt att använda lektionstid möjligt. I vissa lektioner eleverna kan titta på en långfilm och diskutera de psykologiska principer som visas i filmen. I andra lektioner, får eleverna använda sina psykologiska kunskaper för att utbilda en virtuell råtta eller att öva rådgivning färdigheter de lärt sig i klassen.

OCAAT gör det också möjligt för klasser att ta heldags studiebesök. Och OCAAT är idealisk för praktikplatser. Psykologi studenter som fullföljer en praktikplats vid Cornell kan arbeta heltid på plats för ett block eller längre, och på så sätt bli mer fullständigt integrerad med verksamheten inom de myndigheter och övriga anställda.

Curriculum & Praktik

Curriculum

De viktigaste kraven är avsedda att ge studenterna val inom de stora men också erbjuda tydlig vägledning om kursutbud i psykologi. Vi vill också bredda elevernas medvetenhet om tvärförbindelser i vårt område. Vi erbjuder tre separata spår för våra stora företagen att välja mellan: Alternativet Psychology Specialist förbereder eleverna för ett brett utbud av aktiviteter i psykologi, inklusive forskarutbildning och en rad olika områden i praktiken. Vi har märkt denna läroplan "specialist" eftersom det tillåter eleverna att välja en generalist alternativ eller att utveckla individualiserade inriktningar samtidigt slutföra bredd krav avgörande för avancerade studier i psykologi. Prata med din rådgivare om huruvida en specialisering område kan vara lämpligt för dig och om vilka kurser som ska ingå i en specialisering.

Alternativet Psychological Scientist innehåller mer kurser i matematiska och naturvetenskapliga områden, och förbereder eleverna för forskningsinriktade befattningar, hälsorelaterade yrken, eller forskarutbildning inom områden av psykologin som är närmare förknippade med naturvetenskap, såsom inlärning, kognition , neurovetenskap, och biopsychology.

Alternativet Psychological Services förbereder studenterna för arbete inom en rad olika psykiska hälsa och mänskliga serviceområden, samt för forskarutbildning vid magisterexamen nivå tillämpade aspekter av psykologi och närliggande områden (t.ex. studentservice, socialt arbete, rehabilitering, eller yrkesvägledning). Detta spår gör att studenter kan slutföra antingen Senior seminarium eller en praktik som en hörnsten upplevelse. Vi rekommenderar att elever som så småningom skulle kunna bedriva forskarutbildning i psykologi för att välja en av de andra spåren i de stora, eller för att fullborda Senior Seminarium i att uppfylla alternativet Psychological Services.

Intern

Cornells En kurs i taget schemat ger eleverna många möjligheter för off-campus lärande, inklusive immersions inreal-värld praktikplatser för ett block eller längre.

Undergraduate Research

Engagemang i forskning är ett utmärkt sätt för eleverna att lära sig om psykologi nästan ordagrant från insidan och ut. Studenter som är engagerade i forskning kan kraftigt utöka sin förståelse av ett visst området psykologi och öka deras tekniska kompetens inom området. Forsknings erfarenheter är också stora möjligheter för lärare att handleda begåvade studenter i området.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan