Bachelor Of Fine Arts I Kommersiell Fotografering

Harrington College of Design

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor Of Fine Arts I Kommersiell Fotografering

Harrington College of Design

Bachelor of Fine Arts i Kommersiell Photography

Harrington College of Designs Bachelor of Fine Arts i Kommersiell Photography fokuserar på undervisning eleverna hur kommersiella fotografer samman sitt arbete med perspektiv, belysning och sammansättning med språket i nya medier och ta det digitala arbetsflödet till en helt ny nivå.

&nbsp


Översikt

Harrington 's kandidat-nivå Kommersiell Photography utbildningsprogrammet ger studenterna möjlighet att lära sig de tekniska och estetiska färdigheter som används i skapandet av högkvalitativa, kommersiellt orienterade fotografiska bilder. Studenterna kommer också att få möjlighet att lära sig bildredigeringsprogram, professionella digitala system för avskiljning och kommersiella belysningssystem.Utexaminerade förväntas:

 • Visa de tekniska och estetiska färdigheter som krävs för att skapa hög kvalitet, kommersiellt orienterade fotografiska bilder.
 • Visa kunskaper med skapande, fånga och bildredigeringsprogram för att möta specifika kundbehov.
 • Visa kunskap om professionella digitala system för avskiljning, samt kommersiella belysningssystem.
 • Känna igen och välja lämpliga verktyg för givet jobbet.
 • Tillämpa etiska professionella affärsmetoder, kommunikation och färdigheter marknadsföring inom grunderna i att skapa immateriella betydelse inom kommersiell fotografi.
 • Samarbeta i ledarskap och stödjande roller som fotograf och produktion personal för kunderna.
 • Utnyttja kritiska tänkande och forskning av miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella frågor att tolka trender i bildspråk för att ständigt utvecklas en unik och hållbar fotografisk vision.
 • Expandera teknisk kunskap till andra områden av visuella medier och tillämpa kunskaper för att utforska nya vägar för bilden skapandet och distributionen av bilder.

&nbsp


Kurser

Kurser i Harrington 's BFA i Commercial Photography programmet fokuserar på att ge studenterna möjlighet att utveckla en stark känsla av personlig stil bygger på ett unikt solid teknisk grund. Klasser främja starka kommunikationsförmåga och sociokulturell medvetenhet i en kollaborativt lärande miljö. Till exempel:

 • I kommersiell fotografi, är betoning på kreativitet, förbättring av begreppsförståelse och problemlösning och samtidigt stärka tidigare inlärda tekniker. Eleverna ska få praktisk erfarenhet inom mode, stilleben och användning av människor i konceptuella företags / reklam fotografi.
 • I Imaging och Studio praxis, är grunderna i belysning och kvalitet i digital bildbehandling undervisade. Studio uppdrag är utformade för att introducera studenten till användning och kontroll av volfram belysning, och de sex egenskaper ljus kommer att införas.
 • I fotografi som ett kommunikationsverktyg, är studenter introduceras till de grundläggande aspekterna av visuell läskunnighet och struktur. Förutom föreläsningar visar yrkesmässig användning av dessa aspekter, besök galleri, gästföreläsare och skytte uppdrag kan hjälpa eleven att förstå dessa viktiga byggstenar. Studenterna arbetar individuellt och i små grupper på projekt som rör design, färg och problem sammansättning.

&nbsp

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan