Bachelor Of Fine Arts I Grafisk Design

Harrington College of Design

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor Of Fine Arts I Grafisk Design

Harrington College of Design

Bachelor of Fine Arts i Grafisk Design

Harrington College of Designs Bachelor of Fine Arts i Grafisk Design programmet utmanar studenter att kombinera nya idéer och smart strategi för att lösa en mängd visuell kommunikation mål. Fokus i läroplanen är att förbereda studenter med de kunskaper, färdigheter och visioner för att skapa konstruktionslösningar som kan förändra liv och förändra verksamheten.

&nbsp


Översikt

Harrington 's kandidat-nivå Grafisk design fokuserar på att förmedla de kunskaper, färdigheter och kunskaper som krävs i denna mycket konkurrensutsatt område. Vid sin mest grundläggande nivån, uppmuntrar programmet eleverna att tänka, tala, rita och designa, men i slutändan, strävar man efter att skapa ett socialt och globalt medvetna person som kan närma sig och lösa en design fråga från många vinklar.Utexaminerade förväntas:

 • Syntetisera olika tillvägagångssätt av tanke inom designprocessen.
 • Applicera kritiskt tänkande i utforskandet av design-baserade problem för att underlätta innovation och ledarskap inom designområdet.
 • Lösa komplexa konstruktionsproblem genom team-orienterad, lösning-baserade metoder.
 • Forskning effektivt för att skapa och utvärdera lösningar till inkrementellt större problem skala design.
 • Möta utmaningar baserade på exponering för miljömässiga, ekonomiska och sociala-kulturella frågor.
 • Förstå teori och process design samtidigt använda rationellt tänkande för att uppnå funktionella och kraftfull design meddelanden.
 • Kommunicera effektivt över utformningen discipliner.

&nbsp


Kurser

Kurser i Harrington 's BFA i grafisk design program fokuserar på att förbereda eleverna för att syntetisera olika tillvägagångssätt av tanke i designprocessen och tillämpa kritiskt tänkande i utforskandet av design-baserade problem. Till exempel:

 • I Förpackningsdesign, studenter gräva i en utforskning av funktionella, unika och estetiskt tilltalande behållare samt en översyn av den roll typografi, material och fotografering i förpackningsdesign.
 • I meddelandet Designer är betoning på att möjliggöra studenter att utforska design från ett fält specifik synvinkel och utsätta dem för många karriärmöjligheter och scenarier.
 • I Logotyper och företagsidentitet, arbetar studenterna med att skapa olika logotyper, som kulminerade i valet av ett företag och skapa en slutlig logotyp bygger på intervjuer med företagets ägare. Den andra halvan av kursen fokuserar på att skapa en identitet handbok.

&nbsp

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad September 27, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan