Bachelor of Fine Arts i film

Art Center College of Design

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Fine Arts i film

Art Center College of Design

Bachelor of Fine Arts i film

Examen: Bachelor of Fine Arts
I en snabbt föränderlig nöjesbranschen, måste nya filmskapare vara vågad, företagande och engagerade. Framför allt måste de vara visuella berättare.

Varje aspekt av Art Centers film läroplan fokuserar på att behärska film-making färdigheter för att tjäna berättelsen. Ligger några minuter från Disney, Warner Bros, NBC Universal, ABC, Paramount och Burbank Media distriktet, har vår avdelning en ovanligt hög andel av genomförda filmskapare på vår fakultet deltagarlistan. Eleverna börjar skjuta direkt, med tillgång till HD, 16mm, 35mm och den senaste digitala post-produktionsverktyg.

Klasserna är små, främja nära, mentorskap relationer mellan lärare och elev. Vi värd flera gästföreläsningar av Studio huvuden och A-listan filmare per termin.Eleverna specialiserade på en av tre låtar, film, styra eller redigera-och ofta samarbetar med studenter från andra discipliner.

Vår arkitektoniskt slående campus, på en trädbevuxen sluttning ovanför Pasadena s Rose Bowl, är en idealisk plats för placering skytte. Vi har privata redigering sviter, surroundljud inspelning och mixning studios, flera datorlaborationer tillgängliga 24 timmar, en 5000 kvadratmeter steg med Cyclorama och grön skärm digital compositing utrustning.

Vårt program ger en grundlig förståelse av hela filmen beslutsprocessen, vilket ger våra studenter de färdigheter och självförtroende för att lyckas, oavsett om de går på att arbeta för studiorna och nätverk, självständigt eller i nya medier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Pasadena, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Santa Barbara, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan