Bachelor of Fine Arts i digital bio

Mapúa Institute of Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Fine Arts i digital bio

Mapúa Institute of Technology

School of Multimedia och bildkonst av Mapua Institute of Technology erbjuder program som utforskar oändliga möjligheter till kreativitet i koncept och design utveckling. Dess innovativa kursplaner är inriktade på att utveckla kompetens och ökad förståelse för konst och dess effekter på samhället. Instruktioner är utformade för att ge största möjliga lärande som kombinerar traditionell konst och nya multimedieteknik med resultaten baserad undervisning och lärande system som grund för att möta de färdigheter som krävs för en framgångsrik lansering av karriären för sina studenter.

VISION OCH MISSION

Vi ska globalt erkänd som ett kompetenscentrum i Multimedia och utbildning Visual Arts genom att ge instruktioner som är aktuella i innehåll, state-of-art i leverans och möta de utmaningar som ligger i tiden.

Vårt uppdrag är att sprida, skapa, bevara och tillämpa kunskap med hjälp av de mest effektiva sättet, och att ge våra studenter med utbildning av god kvalitet genom rigorös och up-to-date preparat med stora möjligheter för utövandet av kreativitet och erfarenhet av upptäckten.

Vi skall genomföra läroplaner som, samtidigt som genomsyrad av teknik, också ska vara rik på humaniora, språk och samhällsvetenskap som inskärpa etik.

Programmet

Detta program är utformat för att utbilda studenter som kommer att ansluta sig till raden av den nya rasen av oberoende filmskapare i det snabbt växande området för digital bio.

Programmet kommer att lära filmtekniker under det första året, medan de två senaste åren kommer att inriktas på att utveckla projekt som bygger på specifika filmtradition (dokumentär-och experimentell) och filmgenre (drama / biografi, action, komedi, romantisk komedi, skräck / mysterium brott / handling, och science fiction / fantasy).

Akademiker i detta program kan uppta kritiska inlägg i underhållning, PR, reklam, läromedel, kreativt skrivande och filmskapande arbetsmarknader.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Filippinerna - Manila, Metro Manila
Startdatum : Nov. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Nov. 2019
Filippinerna - Manila, Metro Manila
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan