Bachelor of Commerce (redovisning) enda större

Curtin Singapore

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Commerce (redovisning) enda större

Curtin Singapore

Bachelor of Commerce (Accounting) enda större

The Bachelor of Commerce är Curtin Business School princip kurs och internationellt mest erkända företag examen i regionen Asia-Pacific.

Curtin University rankas som en av de 100 bästa resultaten universitet i ämnena redovisning och finansiering vid QS World University Rankings 2014.

Är du en dynamo kraftpaket av siffror och ekonomi?

Professionella revisorer analysera ekonomiska mellanhavanden i en verksamhet eller en enskild och utarbeta rapporter eller ge råd om deras registrering och efterlevnadskrav. I denna stora du kommer att utveckla omfattande förståelse av redovisning och tillhörande områdena revision, skatter, affärsjuridik och ekonomisk förvaltning. Du kommer att täcka en rad olika redovisningsenheter samt några affärer, juridik och finans studier.

I denna stora kommer du att introduceras till redovisningsprinciper, revision, skatter och relevanta områden inom affärsjuridik och ekonomisk förvaltning. Du kommer att undersöka inspelningen och kommunikation av information om den finansiella utvecklingen av organisationer. Du får lära dig att förbereda rapporter eller ge råd om en organisations registerföring och efterlevnadskrav, se till att du är redo för en framgångsrik karriär inom någon bransch.

Denna kurs är ackrediterat av CPA Australien och Institute of Revisorer (IPA), och studenter är berättigade att ansöka om associerat medlemskap i både yrkesorganisationer. Akademiker är berättigade att ingå Institute of Chartered Accountants Australien (ICAA) program.

Årliga intag början i mars, juli och november.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
2 - 2 år
Heltid
Price
Pris
51,840 SGD
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan