Bachelor of Commerce (bcom)

Allmänt

Programbeskrivning

Bachelor of Commerce (BCom)

&nbsp

Från och med 2011 kommer University of Sydney Business School erbjuder en vitaliserad Bachelor of Commerce-examen som har förbättrats för att ge dig bästa möjliga start på din karriär i näringslivet.

&nbsp

Graden kommer att erbjuda:

&nbsp

Inlärning i de viktigaste affärsområden

&nbsp

De nya integrerade centrala enheter av studier med fokus på affärsmässighet är utformade för att successivt utveckla dina kunskaper och färdigheter under hela examen. Detta tillvägagångssätt hjälper dig att övergången från skola till universitet och sedan till näringslivet med lätthet.

&nbsp

&nbsp

Större flexibilitet för att utforska dina intressen

&nbsp

Den reviderade strukturen kommer att erbjuda dig ännu större flexibilitet att kombinera dina intressen i en mängd olika områden. Detta gör att du kan skräddarsy din examen för att passa dina karriärmål. Studenter som genomför en cadetship kommer också att ha möjlighet att slutföra sina studier på deltid.

&nbsp

&nbsp

Verkliga erfarenheter

Graden 's ökade fokus på att ansluta dig med industrin och att utsätta dig verkliga business cases och erfarenheter kommer att göra du verkligen karriär redo och förbereda dig att gå in på marknaden med tillförsikt.

&nbsp

&nbsp

Examenskraven

&nbsp

För att erhålla Bachelor of Commerce, studenter kompletta enheter av studier med ett sammanlagt värde av 144 poäng, innefattande:

&nbsp

 • sex centrala studieobjekt (36 poäng), bestående av fem yngre studieobjekt (30 poäng) och en högre enhet av studien (sex poäng)
 • en stor väljs från "områden Commerce föremål '
 • antingen ett extra stora och / eller valbara enheter studie valda från någon av "områden Commerce föremål " eller från någon annan fakultet vid universitetet i Sydney (med förbehåll för godkännande av fakulteten erbjuder enheten och krav på examen)
 • högst 60 poäng i junior (1000 nivå) studieobjekt
 • minst 96 poäng i enheter studie från Business School och Handelshögskolan (maximalt 48 poäng i enheter från andra fakultet).

Observera: Studenter som påbörjat sin examen före 2011 måste slutföra sin examen under de grad beslut för år de började sin examen.

&nbsp

&nbsp

Centrala studieobjekt

&nbsp

Studenter är skyldiga att slutföra sina yngre centrala studieobjekt enligt följande:

&nbsp

 • Heltidsstuderande: Alla junior centrala enheter måste slutföras under det första året för registrering i en sekvens i vilken grad utvecklingen tabellen nedan.
 • Deltidsstuderande: Alla junior centrala enheter måste slutföras inom de första två åren av registrering <./ Li>

&nbsp

Den ledande Capstone Kärnan enhet bör fyllas i en student 's sista år inskrivningen.

&nbsp

Junior studieobjekt (30 poäng):

 • BUSS1001 Förstå Business
 • BUSS1002 Business Environment
 • BUSS1020 Kvantitativ Business Analysis
 • BUSS1030 Redovisning, näringsliv och samhälle
 • BUSS1040 Ekonomi för Business Decision Making

Senior enhet studien (sex poäng):

 • BUSS3500 integrerade affärsapplikationer

&nbsp

&nbsp

Majors och valfria

&nbsp

Obligatorisk större

&nbsp

I Bachelor of Commerce elever välja minst en stor från "områden handel omfattas " för att uppfylla kraven i sin examen. En stor består av minst 36 poäng i ledande studieobjekt (vanligtvis sex enheter) i en enda ämnesområde. Ledande enheter kan endast räknas med kraven för en stor. Commerce ämnesområden är följande:

&nbsp

 • Redovisning
 • Business Information Systems
 • Handelsrätt
 • Ekonometri
 • Ekonomi
 • Finansiera
 • Arbetsmarknad och Human Resource Management
 • International Business
 • Hantering
 • Marknadsföring
 • Kvantitativ Business Analysis

Obs. Den kvantitativa Business Analysis stor ersätter Operations Management och vetenskap beslut stora från 2012. Studenter som påbörjade studier under 2011 kan välja att slutföra antingen kvantitativ Business Analysis stor eller Operations Management och vetenskaper beslut stora.

&nbsp

&nbsp

Ytterligare stora och valfria

&nbsp

Studenter kan välja ytterligare stora och / eller valbara enheter studie från alla ämnesområden erbjuds av Business School eller de kan välja en större och / eller valbara enheter från någon annan fakultet vid universitetet i Sydney (med förbehåll för godkännande av fakultetens erbjudandet enheten).

&nbsp

Andra lärare stora kan skilja i storlek, men i de flesta fall, minst 36 poäng i ledande (eller mellanliggande och högre) studieobjekt måste fyllas i en enda ämnesområde. För denna grad, får högst 48 högskolepoäng i enheter studier (både junior och senior) utanför Business School och Handelshögskolan slutföras.

&nbsp

&nbsp

Professionell redovisning ackreditering

&nbsp

Studenter som planerar att uppfylla inträdeskraven i CPA Australien eller Institute of Chartered Accountants i Australien bör i sin kurs en föreskriven uppsättning enheter för utbildningen, inbegripet enheter studie från redovisning, affärsjuridik, affärssystem information och finansiering. Obligatoriska studieobjekt listas under Accounting major. För ytterligare information om ackrediteringskraven kontakta antingen CPA Australien eller ICAA.

&nbsp

&nbsp

Australian Computer Society (ACS) ackreditering

&nbsp

Studenter som planerar att uppfylla inträdeskraven för ACS bör i sin kurs en föreskriven uppsättning enheter för utbildningen, inbegripet en major i Business Information Systems.

&nbsp

&nbsp

Australian Human Resources Institute (AHRI) ackreditering

&nbsp

Alla grundutbildningen tilldela kurser innehåller en major i Industrial Relations och Human Resource Management är AHRI-ackrediterad. Studenter som vill uppfylla kraven för professionell medlemskap i AHRI bör denna stora i sin kurs.

&nbsp

&nbsp

Deltid Studie

&nbsp

Deltid studie finns i Bachelor of Commerce (BCom) för studenter som innehar en redovisning finansminister cadetship.Ett mönster av studieobjekt som kommer att tillåta elever att fullfölja kraven centrala enheten och de enheter förutsättning för en inriktning på redovisning och finansiering eller Business Law undervisas i block-lägen på en bestämd dag i veckan för att kadetter att träffa sitt arbete och studie skyldigheter.

&nbsp

Andra studenter funderar på att studera på deltid bör notera att kadetter generellt omväxlande del-och heltid under hela sin examen, och kan bara välja från ett begränsat antal majors. Det BCom är inte en helt deltid examen för övriga studenter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

I dagens 's snabbt föränderlig omvärld kräver framgång ett unikt perspektiv och förmåga att anpassa sig aktivt på nya globala trender. Världen - och näringslivet - är i ständig förändring. Och som vä ... Läs mer

I dagens 's snabbt föränderlig omvärld kräver framgång ett unikt perspektiv och förmåga att anpassa sig aktivt på nya globala trender. Världen - och näringslivet - är i ständig förändring. Och som världen omkring oss förändras, så är det sätt vi 're att göra affärer. University of Sydney Business School är en världsklass handelshögskola i spetsen för globala affärer och ledarskapsutbildning. Relevant och fokuserad på dagens 's näringsliv, är det den enda handelshögskolan i Australien med kombinerade globala ackrediteringar från AACSB, CEMS och EQUIS. Många av våra program är också professionellt ackrediterade, kompletterar och ligger till grund för internationellt erkännande och respekt för en University of Sydney Business School examen. Varför studera på Handelshögskolan? University of Sydney Business School erbjuder dig den mest dynamisk upplevelse företagsutbildning i Australien och erbjuder en svit i samråd med ledarna för industrin. Att studera vid University of Sydney Business School ger dig tillgång till vår enastående lärande samhälle, internationella ackrediteringar och ger dig ett pass i ett globalt nätverk av högpresterande och framgångsrika alumner. The Business School erbjuder nya perspektiv på företagets problem och vi inspirera våra elever att tänka, utmana och skapa.Vi arbetar också mycket nära samarbete med våra australiska och internationella samarbetspartners, som Handelshögskolan anser att dagens företag och relevant verksamhet utbildning är oskiljaktiga. Genom att välja att studera vid University of Sydney Business School, är du inte bara tjäna en grad. Du öppnar dörren till inlärning och förmåner livsstil att universitetet i Sydney kan erbjuda och sätta kursen för din framtid i näringslivet. &amp;nbsp&amp;nbsp Grundutbildning Studie: En 360 ° View Grundutbildning vid University of Sydney Business School är mer dynamisk och ansluten till relevant bransch än någonsin tidigare. Våra kurser fokuserar på verkliga världen näringslivet, och erbjuder en uppslukande lärandemiljön genom internationell och inhemsk praktik och program placering.&amp;nbsp Detta övergripande strategi för lärande erbjuder eleverna Handelshögskolan en komplett 360 ° syn på världen omkring dig, så att du kan starta din karriär med tillförsikt. &amp;nbsp Oavsett din passion, är kvaliteten utbildningsprogram vid University of Sydney Business School som hjälper dig att nå dina karriärmål. Läs mindre