Bachelor of Business i marknadsföring

Kursöversikt

I dagens konkurrensutsatta marknad, kommer en Avondale civilekonomexamen sätta dig ett steg före resten. Oavsett om din passion är redovisning, personal, marknadsföring, eller en kombination av dessa, kommer en Bachelor of Business hjälpa dig att öppna dörrar till ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Graden är utformad för att lära dig affärs väsentligheter såsom hur man blir en effektiv ledare, marknadsföra en produkt, budget, och sälja dina idéer. Du kommer också att undersöka hur ekonomin fungerar och vad det innebär att hantera ditt eget företag, vilket ger dig en stark förståelse för affärspraxis och strategi.

Marknadsföring Major Översikt

Avondale marknadsföring program ger dig möjlighet att förstå och använda olika verktyg och ramverk som används för att utveckla effektiva strategier för reklam. Du lär dig konsumentbeteende, strategiska principer, och förstå yttre och inre faktorer som påverkar prestanda hos ett företag.

kurskod

4350

Kurslängd

Tre år på heltid (eller deltid motsvarande)

Studie Läge

På Campus

Accreditation

The Bachelor of Business kurs är ackrediterat av högskolenivå Kvalitet och Standards Agency (TEQSA).

Lediga

Product Marketing Manager, Public Relations Officer, Reklam Executive, Marknadsundersökare, Reklam och kreativt koncept Producent, och Business and Marketing Executive

Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Avondale College of Higher Education »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum