Utforska livets vetenskap från minutsträngar av DNA till komplexa ekosystem som sträcker sig i miles och miles.

Vårt program erbjuder möjligheter till forskning och studier med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen, inom arbetet inom fältet. I avlägsna tropiska regnskogar och korallrevens livsmiljöer eller New Hampshires egna sjöar och skogar arbetar PSU-eleverna praktiskt med fakultetsmedlemmar för att svara på några av livets svåraste frågor.

Som en biologi kommer du att uppleva:

  • Examensarbete inom biologi, cell och molekylärbiologi eller miljöbiologi
  • Minor i biologi och neurovetenskap
  • Kurser inom zoologi, anatomi och fysiologi, bevarande, ekologi, biokemi, mikrobiologi, genetik och marinbiologi för att bara nämna några
  • Möjligheter för lokala, nationella och internationella fältstudier
  • En begåvad och mångsidig fakultet
  • De senaste laboratorium- och forskningsanläggningarna, inklusive ett akvarium på 1 500 liter, fullt utrustat laboratorium för mänsklig fysiologi, herbarium och växthus på taket
  • Partnerskap med Centrum för miljö, ett innovativt regionalt forskningscenter med inriktning på miljövetenskap och bevarande.
  • Vi har också utbildade program tillgängliga.

Naturvetenskaplig kandidatexamen

BS i biologi är en bred examen som förbereder studenter för akademiska eller professionella skolor, inklusive medicinska, dentala och veterinära skolor, och betonar cellulär, fysiologisk och organismisk biologi. Det bör noteras att vissa professionella / akademiska skolor kräver ett helt år med fysik och således ska eleverna arbeta nära med sin akademiska rådgivare för att planera sina kurser.

humanistisk filosofie kandidatexamen

BA-programmet i biologi är en bred översikt över biologins principer och biologiska systemers funktioner med stödjande kurser inom matematik, fysik och kemi. Det kan användas för att uppfylla målen för studenter som bara är intresserade av biologi eller de som planerar att gå vidare till professionella program eller examen i biovetenskap. I det senare fallet bör det noteras att vissa yrkes- / forskarskolor kräver ett helt år, var och en av organisk kemi, fysik och kalkyl; detta program är mindre restriktivt. Således ska eleverna arbeta nära med sin akademiska rådgivare för att planera sina kurser.

Program undervisas på:
  • Engelska
Plymouth State University

Se 3 fler kurser från Plymouth State University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
Pris
Kontakta skolan
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan