Read the Official Description

Bachelor of Arts i utvecklingsstudier

 • The Bachelor of Arts i utvecklingsstudier är ett fyraårigt grundutbildningen som kombinerar allmän utbildning med grundläggande studier av samhällsutveckling.
<li>Den &auml;r utformad f&ouml;r att utveckla en konsekvent kristen vision och strategi f&ouml;r samh&auml;llsutveckling och minskad fattigdom.</li>
<li>Detta kommer att uppn&aring;s genom att hj&auml;lpa eleverna att f&ouml;rv&auml;rva relevanta kunskaper, f&auml;rdigheter och kompetens som &auml;r inriktade p&aring; att ge samh&auml;llen att hantera sina egna initiativ f&ouml;r social omvandling.</li>
<li>Studenter i detta program kommer st&ouml;rre i ett av tv&aring; omr&aring;den:</li>

  • Hållbar samhällsbyggnad
  <li>Urban utveckling.</li>
  

Ett spår i den internationella utvecklingen kommer att utvecklas vid en framtida tidpunkt.

Studenter som genomför utbildningen för Bachelor of Arts i utvecklingsstudier skulle ha förvärvat kunskaper, färdigheter och förmåga att i. Visa behärskning av sunda begrepp och principer i teorier forskning och utveckling med hänsyn tagen till hållbar utveckling.

ii. Tillämpa en enhetlig vision för Christian tillvägagångssätt och livsstil till samhällsutveckling och minskad fattigdom på grund av karriär beredskap III. Designa, implementera och hantera utvecklingstjänster som återspeglar känslighet för holistiska karaktär mänskliga behov, såväl andliga, fysiska, sociala eller psykologiska behov i olika sammanhang (Development Practice).

iv. Exhibit etiskt och strategiskt ledarskap och socialt ansvar på arbetsplatsen och i användningen av miljön i utvecklingen (Ledarskap och etik) v. Effektivt organisera och utnyttja tillgängliga resurser, både mänskliga och materiella, för att lösa organisatoriska problem och ta itu med aktuella frågor av intresse med effektivitet (Resource mobilisering / Problemlösning).

Förkunskapskrav

En kandidat måste uppfylla något av följande minimikrav innan antagning till programmet: Antingen 1.Be innehavare av KCSE (eller motsvarande undersökning) certifikat med en minsta summan av C + eller 2.Be innehavare av KCSE (eller motsvarande undersökning) certifikat med en minsta summan av C- plus en överbryggande certifikat och en universitetsnivå diplom 3.Be en innehavare av KACE certifikat med ett minimum av två huvud pass eller 4.Be en innehavare av någon annan kvalifikation accepteras av konsistoriet som motsvarar varje av ovanstående.

Leveranssätt

 • Denna fyra år program kommer att levereras i olika lägen.
 • Det kommer att finnas fulltid dag klasser (på campus), kvällskurser, Distans / skolbaserade klasser samt e-lärande.
 • Dessa kommer att erbjudas på trimestern basis i olika campus vid landsting i ett försök att göra programmet mer lättillgängligt och prisvärt att eleverna. På samma sätt kommer antagning av studenter också vara på trimestern basis.
 • I vilket fall som helst kommer standardkrav för lärare och elev kontakt timmar upprätthållas.

avgift struktur

 • Undervisning per Term 50.400
 • Admin avgifter 13,525
 • Totalt undervisning per termin 63.925
 • Totalt per år 191.775
 • Totalt för programmet 767.100

Hur söker man

Du kan ansöka online genom att klicka på Online program eller Hämta ansökan Ansökningsblankett Du kan skicka din ansökan till PR eller upptagande.

Du kan ta reda på mer genom att ringa oss.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Maj 2019
Aug. 2019
Duration
4 år
Full-time
Pris
767,100 KES
Totalt för programmet
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum