Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Arts i TV-produktion


Television Production Major erbjuder en kärna utbildning i TV-skapande och produktion, kompletterat med en rad olika praktiska kurser i konsten. När de framsteg i sina studier, studerande utmanas inte bara att konceptualisera tv-program, skriva manus och skapa storyboards, men också för att planera och genomföra sin produktion, en process där de tar rollerna som regissör, ​​producent, kamera person ljudtekniker och redaktör. Kurserna undervisas inom ramen för estetik, historia, teori och personliga uttryck av en professionell fakultet som inkluderar specialister inom filmproduktion och besökande experter inom området.

&nbsp


Karriärmöjligheter


TV-produktion stora har tillgång till karriärmöjligheter i både regionala och internationella underhållning media branscher som manusförfattare, producenter och regissörer av TV-program, förutom att bli media företagare. Det finns också möjligheter i massmedia forskning, politik och ledning. TV-produktion stora kan också fortsätta sina forskarstudier i medie-och kommunikationsvetenskap, masskommunikation, TV Studies, TV-och videoproduktion, dator grafisk design eller teknik och nya medier.

&nbsp

&nbsp

Antagning Krav


För regelbunden sökande


Sökanden skall fylla gymnasiet (M.6) certifikat eller motsvarande som utfärdats av undervisningsministeriet, Thailand.
Sökande måste visa engelska kompetens: en TOEFL-resultat på 79 eller högre, ett IELTS (akademisk band) poäng av 6,0 eller högre, en SAT1 poäng av 1650 med Math poäng på minst 580.


Sökande måste sitta en skriftlig tentamen inklusive engelska (ITP TOEFL och skrivande), matematik, naturkunskap och Aktuellt. Om de lyckas med tentamen, kommer de att kallas till en intervju.


Obs: Sökande vars engelska språkkunskaper inte är tillräckliga för omedelbar acceptans kan få råd att studera i förberedelserna Center för språk och matematik (PC). Sökande som genomför PC kraven kommer att vara berättigade för godkännande till det vanliga MUIC utbildningen i följande trimestern. MUIC erbjuder också en "Intensive English Program" kurs för studenter förbereder sig för att ta akademins engelska inträdesprov.

&nbsp


För internationella sökande


Berörda internationella kandidater kan tillkomma tre gånger per år genom Antagning avsnitt. Sökande måste redan avslutat sin gymnasieutbildning eller motsvarande gymnasiet som utfärdats av undervisningsministeriet, Thailand.


Om skolan certifikatet / diplom inte i det engelska språket, ska bestyrkt engelsk översättning av handlingen ordnas och vidarebefordras till undervisningsministeriet i Thailand för att se om det är acceptabelt.


Kandidater som inte har engelska som modersmål måste lämna in en TOEFL (IBT resultat på minst 79 med ett resultat på minst 25 skriftligen) eller IELTS resultat (6,0 eller högre med att skriva 6,0) eller SAT poäng (1650 med en Math poäng av 580 eller högre).


Gång kandidater officiellt godkänts som heltidsstuderande, är de skyldiga att sitta engelska skrivande och Math tester placering för att se vilken nivå de kan registrera sig för.


Se 18 fler kurser från Mahidol University International College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum