Läs den officiella beskrivningen

Claflin201

Vinna förtroende och kompetens och samtidigt utveckla den kompetens som behövs för att lära K-12 konst genom Claflin Art Education program. Vårt program är utformat för att ge de studerande en omfattande undervisning utbildning samt certifiering för att undervisa Kindergarten genom 12th grade i delstaten South Carolina.

Curriculum

Liksom alla Claflin universitetsstuderande, kommer huvudämnesstuderande i konstpedagogik börja med allmänna krav utbildning, som inkluderar historia, kommunikation, vetenskap, humaniora och filosofi. Art Education kurser börjar under det första studieåret.

Student Möjligheter och erfarenhet

Som Claflin Art student har du tillgång till många upplevelsebaserat lärande alternativ, såsom forskningsprojekt, mentorskap anslutningar, regionalt museum resor och internationella studier utomlands opportunities.You kan ansluta en mängd på campus klubbar och organisationer, däribland avdelningens egen Art Club. Vi uppmuntrar eleverna att visa sina verk på årliga konstutställningar, både på och utanför campus, och att delta i branschkonferenser, så det finns alltid en möjlighet att lära sig, växa och dela din kreativitet på Claflin.

Karriärer och utfall

Eleverna kan bli certifierad att undervisa i en K-12 skolan, eller gå vidare till forskarskolan att tjäna en magisterexamen i konst utbildning och / eller andra relaterade områden. Med befälhavaren är en examen kan lära på universitetsnivå, och / eller bli ett företags tränare, online-utbildare, konst administratör, etc.

Konst Utbildning utvecklas på global nivå och blir allt tekniska, mångkulturella och tvärvetenskapliga karaktär. Vi har införlivat digitala medier kurser i vår läroplan för att våra studenter är fullt förberedda och konkurrenskraftig i den kreativa miljö där de arbetar.

Program undervisas på:
Engelska

Se 15 fler kurser från Claflin University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019