Bachelor of Arts i engelsk filologi

International Black Sea University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Arts i engelsk filologi

International Black Sea University

rtj

Engelska filologi vid International Svarta havet University är det enda BA programmet i Georgien som undervisas helt på engelska. Det ger en unik möjlighet att georgiska, samt internationella studenter att få utbildning av god kvalitet och öka sina chanser till anställning. Utformningen av programmet (möjlighet att välja kurser) ger eleverna en möjlighet att skapa sina egna, individuella utbildningsprogram enligt vilken de kan nå sina mål och önskemål. Studenter läser brett utbud av kurser med anknytning till sitt yrke - språk, kultur, översättning, pedagogik, psykologi, undervisningsmetoder, etc., som ökar sin konkurrenskraft på arbetsmarknaden och ger framgångsrik utveckling av sin karriär.

Vision & Mission

Kandidatprogram i engelska filologi från fakulteten Utbildning och humaniora kommer att vara en av de bästa utbildningar vars unika naturen formas genom hög nivå av undervisning och programledning, kvalificering av akademiska personal inblandade, lämplig lärmiljö för studenter, vilket i slutändan säkerställa beredningen av högt kvalificerade och kunniga engelska filologer med vederbörlig uppfattning om civil ansvar, respekt för mänskliga värden, och som kommer att vara konkurrenskraftiga, inte bara på lokal, men internationella arbetsmarknaden samt.

Utfall

Programmet levereras på engelska, så alla kurser bidra till utveckling av verbala (engelska) kommunikationsförmåga. Dessutom, som i nästan alla studerande behöver söka efter material på Internet, typ papper och förbereda Power Point-presentationer, de utvecklar icke-verbala (audiovisuella) kommunikationsförmåga samt. Som filologi är ett mycket tvärvetenskapligt och varierande fält, majoriteten av kurser stärka bildandet och utvecklingen av en rad kompetens - kunskaper i det engelska språket, undervisning kompetens, goda kunskaper i pedagogik och engelska språkundervisningen, medvetenhet om kulturella frågor av större delen av den engelskspråkiga världen, social och kommunikativ kompetens. Följaktligen kan framgångsrika akademiker av programmet söka arbete i en rad yrken: lärare i engelska i grundskolan (efter certifiering), kontorist (vars arbete kräver kunskaper i engelska Language), assistent för administrativa frågor för såväl lokala som internationella organisationer, översättare -tolk.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
2,940 USD
Terminsavgift som visas är årlig
Information
Deadline
Locations
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan