Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Arts (BA) Introduktion

Grund Business Administration Programmet ger en integrerad tvärvetenskaplig utbildning. Studenterna får en solid grund i de viktigaste funktionella områden i ett modernt affärsverk, liksom koncentrerad avancerad beredning i ett område som de själva väljer. Således är examen väl förberedda för de utmaningar och ansvar för dagens affärsvärld. Av särskild nytta för studenter och deras framtida arbetsgivare är stark internationell inriktning av programmet. Detta kommer inte bara från världen medvetna kursutbud, men från interaktion med andra studenter. Studenter i affärsprogram kommer från över 40 olika länder, som representerar de flesta regioner i världen.

Bachelor of Arts i Business Administration Programstruktur

The Bachelor of Arts i Business Administration (BA i BA) Programmet består av 125 enheter, som innehåller 45 enheter av General Education och tre huvuddelar: administration allmänna företagskurser, kurser från ett område av koncentration, och valbara kurser. Alla grundekonomistudenter krävs för att slutföra den allmänna företagsekonomi 44-enheten (GBA) krav. Detta program gör det möjligt för studenter att få en omfattande verksamhet bakgrund inom huvudområdena av verksamheten. Att ta examen, måste alla studenter ha ett medeltalet (GPA) på 2,0 (C) eller bättre i slutet av programmet och kompletta 45 enheter allmänbildning kurser, 44 enheter av General Business Administration kurser, 21 enheter av kurser koncentrations och 15 enheter av valbara kurser. Programmet kan inkludera en valfri mindre av 18 enheter.

BA utbildningsprogrammet bygger på fyra års heltidsstudier. Efter godkännande av administrationen, kan lämpliga enheter intjänade på andra lärosäten överföras och användas mot erhålla BA examen vid Lincoln University, och kan förkorta tiden fram till examen.

Akademiska framsteg KRAV

Studerande i kandidatexamen program förväntas behålla sina kvaliteter som motsvarar politik tillfredsställande framsteg som beskrivs i universitetets akademiska katalog och följande tabell. Diagrammet anger kriterierna för att uppnå tillfredsställande akademiska framsteg för heltidsstuderande (inga överföringar) i University BA utbildningsprogrammet baserat på det tillåtna maximala antalet timmar termin kredit försökt (deltidsstuderande utvärderas proportionellt mot deltagit i en program, studenter som bytt program kommer att utvärderas på alla kurser tagna).

  • Enheter försök innebär kursernas enheter där eleverna har ådragit sig ett ekonomiskt åtagande eller för vilka eventuella universitet stipendium medel har betalats ut.
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
4 - 6 år
Pris
53,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum