Läs den officiella beskrivningen

Programbeskrivning

Media finns överallt omkring oss. Vi är nu, mer än någonsin, individuellt och kollektivt nedsänkt i medie miljöer, för evigt kopplad till sociala nätverk, ständigt kommunicera via nya medier och mobila enheter, och konsumerar produkter av mediekulturen på ett sätt som en gång var otänkbart. Innehållet vi får och skapa genom dessa olika medier påverkar hur vi tänker, vad vi tycker om, hur vi bedriver vår vardag och hur vi upplever världen.

Studenter i kommunikation, medier och film är i centrum för att utforska de mest dynamiska förändringar i vår allt mer komplexa medielandskapet samt de bredare kulturella, sociala, ekonomiska och politiska konsekvenser av samtida och framväxande teknik.

En rigorös, Berika Program

Kommunikation, medier och film vid University of Windsor erbjuder en innovativ läroplan blandning teori och praktik-så att du förvärva de kunskaper som krävs för att tolka och kritiskt engagera vår mediegenomdränkta världen. Vi erbjuder en fyra år Honours BA i kommunikation, medier och film och en treårig General BA i kommunikation, medier och film. Dessutom erbjuder vi kombinerade hedrar program i kommunikation, medier och film och scenkonst; Kommunikation, medier och film och bildkonst; Digital journalistik och kommunikation, media och film; och andra kombinerade utmärkelser program, där kommunikation, medier och film kan paras ihop med andra ämnen inklusive engelska, statsvetenskap, sociologi, historia, och många andra. Du kan anpassa din eftergymnasial utbildning genom att fokusera på en eller flera av våra "studievägar", såsom: nya / sociala medier och digital kultur; digital medieproduktion; reklam, PR och sociala / nya medier meddelande design; populärkultur och medie; filmvetenskap och filmhistoria, kommunikationsteori, policy och forskningsmetoder. Eller så kan du ta en mängd olika kurser från något av dessa områden, beroende på dina intressen och professionella mål. Vårt program kommer att ge dig en övergripande förståelse av konvergerade mediemiljön och ger dig möjlighet att utveckla konceptuella och kreativa färdigheter som krävs för att driva ett brett spektrum av yrken inom medierelaterade områden. De som är intresserade av medieproduktion har möjlighet att expandera sina konstnärliga fantasi och få branschstandard utbildning för att göra sina egna medier, att hitta sin egen röst, och berätta sina egna historier över en mängd olika digitala format.

Utmärkt Student Resources

Vi erbjuder exceptionella produktionsanläggningar, ett komplett utbud av avancerade, branschstandard digital video och ljudanläggning för både fält och studioproduktion och uttalanden of-the-art efterproduktion Labs. Vår undervisning och studio kompletteras av möjligheter på campus och medier inklusive CJAM radio, Lance studenttidningen, Cogeco kabel, CBC-Windsor och lokala produktions hus utanför campus. Du kan också ta praktik kurser genom arrangerade placeringar på ett brett utbud av affärer, gemenskap, reklam, PR, ideella och medieorganisationer.

karriärvägar

  • Reklam, PR och meddelande konstruktion
  • medieproduktion och efterproduktion över olika plattformar (TV, film, digital, interaktiv, social och mobil media)
  • Marknadsföring och strategisk kommunikation
  • Forskning och analys för media, privata sektorn, statliga, icke-statliga och lokala organisationer
  • Skriva och skapa innehåll för traditionella (t.ex. tryck, broadcast) media och nya / sociala medierna
  • Den allmänna opinionen och publikundersökning
  • Offentlig opinionsbildning och samhälle / alternativa medier
  • Utbildning (med ytterligare studier)

välja UWindsor

The University of Windsor erbjuder 190 högkvalitativa program i en internationell miljö. Lika viktigt, kan du uppleva ett brett utbud av möjligheter utanför klassrummet. Du kan utforska utbytesmöjligheter med dussintals universitet runt om i världen. Förbättra din arbetslivserfarenhet genom co-op-program, praktik och betalat, forskning assistent. Student-ledda organisationer spelar en viktig roll på campus och i samhället i stort. Mångfalden av våra studenter-var de kommer ifrån, vad de tror och hur de tänker, kommer att expandera ditt sinne.

Förkunskapskrav

Ontario gymnasium akademiker kräver sex graderar 12 U eller M kurser, inklusive Grade 12U engelska.

Läs mer

Program undervisas på:
Engelska

Se 26 fler kurser från University of Windsor, Undergraduate »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum