Läs den officiella beskrivningen

Bachelor of Art i Arts

Program Mission Statement

Den primära uppgiften för Peru State College Art programmet är att förbereda de studerande som är kapabla och framgångsrika konstnärer, designers och lärare. The Art Programmet har tre alternativ för studenter som tillåter dem att följa den lämpligaste riktningen, baserat på deras intresse. Undervisningen Option är att studenten söker certifiering för att undervisa konst i offentliga skolor. Fine Arts alternativet är att studenten som avser att fortsätta till forskarskolan, eller hitta en karriär inom konsten bortsett från offentliga skolundervisning. Den grafiska designalternativ är att studenten som vill vara en kreativ i designbranschen.

Programmål

Konsten Program vid Peru State College innehåller alternativ i Fine Arts, undervisning och grafisk design. Det innebär att programmet måste förbereda eleverna för att fungera i en mängd olika roller. För att uppnå detta mål konst instruktion förbereder eleverna för att: 1. Vara visuellt rate, inklusive kompetens med hjälp av visuella element för att uppnå avsedda effekter, och med hjälp av konstruktionsprinciper för att effektivt organisera komposition.

  1. Identifiera, analysera och lösa problem i visuell form i en mängd olika sammanhang.
  2. Tolka teman i självuttrycks sätt och välja lämpliga former, media, tekniker och tekniker för att förverkliga dessa uttryck.
  3. Formulera lämpliga muntliga och skriftliga svar på sitt eget arbete och processer, och till andras arbeten.
  4. Vara kunnig av samtida och historiska konst och uppskattar konst i och som kultur.
Program undervisas på:
Engelska

Se 12 fler kurser från Peru State College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid
Pris
21,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum